WWW Wednesday #68

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe WWW Wednesday. Wat heb ik gelezen, wat ben ik aan het lezen en wat ga ik hierna lezen? Die laatste moet je bij mij altijd met een korreltje zout nemen want ik wissel nog al eens van gedachten haha. Maar goed dat maakt niet uit, ik kan altijd een gokje doen toch? Kijk je snel mee met mijn WWW?

Wat heb ik gelezen?

Ik las Godgrave van Jay Kristoff uit en jongens wat een boek weer! Ik vond hem echt fantastisch en ik kan niet wachten op deel drie en ik ben ook een beetje bang voor deel drie haha.

Ik las ook Runaway Gril van Anne Eliot uit, dit is echt een leuk boek. Hoewel het ook wel heftige onderwerpen heeft, vond ik het ergens ook wel een verademing naar Sick Fux haha.

 

 

Wat lees ik nu?

Ik ben echt net begonnen in House of Salt and Sorrows, dit boek zat in de Owlcrate en toen ik ontdekte dat dit boek er in zat wist ik dat ik het meteen wilde gaan lezen nadat ik hem ontvangen had. Ik ben nog niet zo ver dus ik kan er nog niet zoveel over zeggen.

ik werd dit weekend benaderd door een auteur met de vraag of ik haar boek wilde lezen. In eerste instantie twijfelde ik, niet omdat het boek me niet tof leek maar omdat ik ook nog voor RARE wil lezen. Maar het verhaal klonk zo tof dat ik ja heb gezegd. En dit boek heeft nu dus even voorrang. Het is The lost and the scarred van T. Marie Alexander.

Wat ga ik hierna lezen?

Ik heb echt nog geen idee, Misschien ga ik wel twee boeken voor RARE lezen, misschien wel heel iets anders voor nu doe ik nog maar geen gok aangezien ik net aan twee bovenstaande boeken ben begonnen.

 

Wat is jouw WWW?

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

21 augustus 2019 at 10:02

Ik las gisterenavond All I Want van Jill Shalvis uit en hoop vandaag in Seraphina te starten. Daarna ga ik nog eens naar de lijst met NEWTS prompts moeten kijken vooraleer ik een boek kiesGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: