Friday Five: Boeken waarin één van je hobby’s voorkomt/een rol speelt

Het is weer tijd voor een nieuwe Friday 5! Het is alweer even geleden dat ik hier aan mee heb gedaan. Maar ja dit keer hebben we het over mijn favoriete kleur!  Deze wordt gehost door Joost van Nerdygeekyfanboy. Het thema van deze week is:

 Boeken waarin één van je hobby’s voorkomt/een rol speelt:

Ik vond dit best lastig, mijn grootste hobby is natuurlijk lezen, maar om nu alleen maar boeken over lezen te delen vond ik ook een beetje saai. Dus ik heb er nog wat andere boeken bij gezocht. Laten we snel kijken naar mijn top 5.

  1. Nou ja zoals al gezegd is mijn grootste hobby lezen en het perfecte boekje voor alle boekenwurmen is dan toch wel Book Love van  , ik heb haar ontdekt op Instagram en haar stripjes zijn zo herkenbaar! Echt een aanrader.
  2. Op nummer twee heb ik Fangirl van Rainbow Rowell, nogmaals lezen en fangirlen als dat dan een hobby is. Daar ben ik ook heel goed in haha.
  3. Op nummer drie heb ik Chaotic good van  Whitney Gardner, Ik ben nog niet zo heel lang bezig met D&D’en maar ik vind het wel heel erg tof! En in dit boek speelt dat een grote rol.
  4. Op nummer vier heb ik Queens of geek van Jen Wilde, is het bezoeken van conventies een hobby? Ik weet het niet maar ik doe het wel graag! Dit boek legt het gevoel van een conventie zo goed vast en het heeft ook nog eens een tof verhaal.
  5. Tot slot The paper and hearts society van Lucy Powrie, dit gaat over een leesclub en laat ik nu net bij de leukste leesclub van Nederland horen. De leesbeestenleesclub die elke maand samen komen in boekhandel van Piere in Eindhoven. Echt super gezellig altijd.

In welk boek komt jouw hobby voor?

 

Benieuwd naar wat andere in hun top 5 hebben? Hieronder een lijstje met de andere deelnemers!!

Joost ( Nerdygeekyfanboy )

Esmee ( leesmee )

Eline ( All the Feels )

Laurie ( Laurie’s bookshelf )

Anneke ( Een letter meer graag )

Lieke ( Make it personal )

Sarina ( Live the book life )

Angela ( Faeraphel )

Kiki ( De bookgeek )

Robin ( My thousand lives )

Anneke ( Verhaalverliefd )

An ( Boekenvirus )

Bianca ( Bookalicious Journey )

Monica ( My perfect book life )

Joany ( cravingpages )

Chelsey ( leesmeemetmij )

Fleur ( Fleur-talks )

Conny ( conniesboekies )

Rianne ( Lilred )

Dalinja ( LifeasDalinja )

Merel ( Hebban young adult club )

Maud ( Loveleyoffflower )

Paula ( Must Magazine )

Liana ( Sterrenregen )

Valerie ( Valtorious )

Samantha ( Bookish Villainy )

Veerle en Celine ( Secrets of the tales )

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top tien romance boeken

22 augustus 2019

De week van een boekenworm

26 augustus 2019

%d bloggers liken dit: