Bout of books read-a-thon #26

Als er één read-a-thon is die ik leuk vind is het wel die van bout of books! Hij gaat morgen weer van start. Het feit dat het ongedwongen is, dat je geen bepaald aantal boeken hoeft te lezen is gewoon echt heel erg fijn! Ik doe dan ook heel graag mee! Het gaat er gewoon om dat je zoveel mogelijk leest en ik merk dan altijd weer hoeveel tijd ik kwijt ben aan andere dingen dan lezen, of nou ja hoe vaak ik door social media heen scroll vooral haha. Maar goed wat houd de bout of books read-a-thon in? Dat lees je hieronder:

The Bout of Books read-a-thon is organized by Amanda Shofner and Kelly Rubidoux Apple. It is a week long read-a-thon that begins 12:01am Monday, August 19th and runs through Sunday, August 25th in whatever time zone you are in. Bout of Books is low-pressure. There are challenges, Twitter chats, and a grand prize, but all of these are completely optional. For all Bout of Books 26 information and updates, be sure to visit the Bout of Books blog. – From the Bout of Books team.

Ik maak eigenlijk nooit echt een TBR omdat ik me er niet aan kan houden haha. Maar boeken die ik zeker wil lezen zijn:

Godsgrave van Jay Kristoff
The runaway gril van Anne Eliot
The lost and the scarred van T. Marie Alexander

Voor de rest kijk ik wel wat ik ga lezen! Doe jij ook mee aan de read-a-thon?

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

Joella van den Broek
18 augustus 2019 at 14:22

Het lijkt me wel leuk om mee te doen, dit weekend organiseerde samen lezen is leuker al de pop up Read-a-thon waar ik aan mee doe maar er een week aanplakken met nog een Read-a-thon lijkt me wel wat.

Welke boeken wil ik dan uit lezen:

Clara schumann- wieck
Intieme brieven van componisten
En Emily dickinson in leven en dood20 augustus 2019 at 16:10

Bij mij helpt het doorgaans ook niet echt om vooraf al boeken klaar te leggen. Ik had voor de NEWTS een selectie gemaakt en week er al binnen de kortste keren van af. 🙂 Gelukkig ziet het er wel naar uit dat ik mijn vereiste vakken ga kunnen halen deze maand. Alle vakken lijkt me niet echt haalbaar of ik zou niets anders mogen doen als lezen.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: