Owlcrate unboxing Augustus: Storms and Seas

Afgelopen week ontving ik weer een nieuwe Owlcrate, het thema was dit keer Storms and seas. Ik wist al welk boek er in zou zitten en ik was zo benieuwd naar deze box. Maar was hij ook echt zo tof? Of viel hij stiekem tegen? Laten we snel kijken.

Het spoiler kaartje is in ieder geval weer echt heel tof!

Als eerste haal ik er badzout uit, nu ga ik niet heel vaak meer in bad, maar deze ruikt echt heel erg lekker! Deze is gemaakt door The soap Librarian.

Ik ben echt gek op boekenleggers en zeker als ze dan een mooi design hebben of een apart soort materiaal. Deze heeft beide een tof design ontworpen door Juniper and Ivy designs en ook nog eens bijzonder materiaal. Want hout is nu eenmaal niet iets wat vaak voorkomt bij boekenleggers.

Kaarsjes zijn altijd leuk om aan te steken ( al doe ik dit te weinig ) het wordt natuurlijk nog leuker als zo’n saai kaarsje in een leuke houder staat. Deze is is ontworpen door team owlcrate en dus exclusief. Ik zal er waarschijnlijk zo’n nep kaarsje inzetten een geen echte haha. Maar hij staat wel heel leuk in mijn boekenkast.

Ik gebruik eigenlijk bijna nooit pennenbakjes maar voor deze wil ik wel een uitzondering maken want wat is hij tof!! Hij is is geïnspireerd op de Scorpio races van Maggie Stiefvater wat echt een super tof boek is. Hij is ontworpen door Stella bookish art.

Ook aan de binnenkant staat een mooie quote!

Ik drink te weinig losse thee, ik moet gewoon ook een betere manier vinden om het op te ruimen want mijn thee la is echt een zooitje. ( dus tips zijn welkom ), maar ik ben wel heel benieuwd naar deze thee geïnspireerd door het boek The sea witch en ontworpen door Riddle’s tea shoppe.

Natuurlijk zat er ook weer een mooie pin bij die is geïnspireerd door het boek, deze is ontworpen door Laserbrain patch Co. En tof detail hij is glow in the dark!!

Ook deze maand weer een boekje met extra informatie over het boek en nog wat andere leuke dingen.

En dan natuurlijk het boek, House of Salt and Sorrows van Erin A. Craig. Het is retelling van Twelve dancing princesses, wat mij overigens niks zegt haha. Maar het boek ziet er prachtig uit en ik denk dat ik dit een heel tof boek ga vinden.

In a manor by the sea, twelve sisters are cursed.

Annaleigh lives a sheltered life at Highmoor, a manor by the sea, with her sisters, their father, and stepmother. Once they were twelve, but loneliness fills the grand halls now that four of the girls’ lives have been cut short. Each death was more tragic than the last—the plague, a plummeting fall, a drowning, a slippery plunge—and there are whispers throughout the surrounding villages that the family is cursed by the gods.

Disturbed by a series of ghostly visions, Annaleigh becomes increasingly suspicious that the deaths were no accidents. Her sisters have been sneaking out every night to attend glittering balls, dancing until dawn in silk gowns and shimmering slippers, and Annaleigh isn’t sure whether to try to stop them or to join their forbidden trysts. Because who—or what—are they really dancing with?

When Annaleigh’s involvement with a mysterious stranger who has secrets of his own intensifies, it’s a race to unravel the darkness that has fallen over her family—before it claims her next.

Natuurlijk is ook dit boek gesigneerd en zat er een toffe boekenlegger en een brief van de auteur bij.

In het boekje dat je bij de Owlcrate krijgt kun je altijd zien wat er nu veranderd is aan de cover. Ik dacht dat het misschien wel leuk was om te laten zien wat het verschil is tussen het origineel en de Owlcrate editie.

Helaas ben ik vergeten een overzichtsfoto te maken, maar ik ben wel benieuwd wat jij het tofste item vind uit de box!

 

Het thema van volgende maand is: Fear the night en ik ben heel erg benieuwd naar deze box!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WWW Wednesday #68

21 augustus 2019

%d bloggers liken dit: