SSS: Super Six Saturday

Dit is een post die ik al een aantal keer voorbij heb zien komen en eigenlijk wel heel erg leuk vind! Dus ik dacht nu is het moment! De SSS van vandaag is: Boeken die ik even weg moest leggen tijdens het lezen. Pfff Ik heb wel meteen een moeilijke uitgekozen.

1. A clash of kings van George R.R. Martin: ik vind de serie op tv super en ik vond het dan ook tijd dat de boeken eens ging lezen. Maar de boeken zijn heel erg dik en ik ben er al wel in begonnen maar ik heb hem toch even aan de kant gelegd

2. Terugkeer naar Inverness van Diana Gabaldon: Ik vind Outlander geweldig! Ook het eerste boek kon ik niet weg leggen. Maar hoe graag ik ook wil weten hoe dit verder gaat ik merkte toch dat het lezen me tegen ging staan en ook dit boek heb ik weggelegd.

3. De godinnenwraak van Aimee Carter: Het eerste boek pakte me meteen, maar dit tweede boek niet. Dus heb ik het aan de kant gelegd.

4. Prey van Rachel Vincent: Het is al een tijd geleden dat ik in deze serie begon maar bij boek 4 moest ik het gewoon even weg leggen.

5. Harry Potter and the prisoner of Azkaban: In my defense het was de zoveelste keer dat ik de serie aan het herlezen was haha.

6. En nummer 6 heb ik gewoon echt niet!

Ik ben benieuwd naar welke boeken jullie even weg moesten leggen.

2 gedachtes over “SSS: Super Six Saturday

  1. Ik heb De Verborgen universiteit van Natalie Koch een keer weggelegd, maar dat kwam het boek ten goede, want daarna vloog ik er doorheen en vroeg ik me af waarom ik het boek daarvoor wat lastig doorkomen vond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.