Recensie: Runaway Girl ( Runaway Rockstar series #1 ) van Anne Eliot

Recensie: Runaway Girl ( Runaway Rockstar series #1 ) van Anne EliotRunaway Girl by Anne Eliot
Published by Butterfly Books on 8 augustus 2017
Genres: romance, young-adult
Pages: 400
Format: paperback
Goodreads

obin Love's father has been missing in action for over a year. A true proud army brat at almost eighteen, Robin already knows how to be strong and how to be her brother’s only family. Above all, she knows to pretend everything will be fine. Only, things aren’t fine. Robin discovered that her brother will get dumped in foster care when she leaves for college. So, she’s convinced him to run away with her instead.

They’ve vowed to stay together at all costs. Even if it means stealing food out of hotels, sleeping in the car, and lying about everything. Even if it means working as a secret nanny for a jerk rock star who only cares about his band. And even if it means trusting strangers while she formulates her plan. She never expects her lies to lead them to true friends and a real home. Nor does she expect to be attracted to the boss she's growing to hate, all because he refuses to act like the honorable and 'good father' she misses desperately.

But secrets like a runaway girl and a baby hiding with a famous band can’t be kept secret for long. Robin is also not the only one telling lies. When an accidental kiss—a kiss that never should have happened—threatens Robin’s ability to keep her brother, Robin will do anything to correct her mistakes. But this time, to save her brother, the cost might be her heart.

De achterflap:

Ik kwam dit boek tegen op de RARE groep omdat de auteur liet zien dat ze cadeautjes aan het maken was voor de eerste paar mensen die naar haar tafel zouden komen. Ik zocht het meteen op en na het lezen van de synopsis was ik verkocht. Het klonk gewoon als een heerlijk boek.

Mijn mening:

En ik had gelijk want het was ook een heerlijk boek! Na het lezen van een dark romance was ik toe aan iets, wat toch iets luchtiger was en dat vond ik zeker in dit boek. Ik vond het verhaal echt tof en de personages ook. Hoewel ik ook vaak een beetje buikpijn had tijdens het lezen. Want ja ik was toch wel benieuwd of ze uiteindelijk ontdekt zouden worden en wat dan de gevolgen zouden zijn.

De romance in dit boek is echt slow burn en eigenlijk is het er aan het einde van dit boek nog steeds niet echt. Er is duidelijk aantrekkingskracht maar nog geen duidelijke romance. Hoewel ik dit soms storend kan vinden in een boek dat onder de categorie romance valt is dat bij dit boek niet het geval. Ik vond het namelijk heel passend en eigenlijk ook best wel logisch.

Dit boek laat ook zien dat niet iedereen slecht is, of slechte bedoelingen is. Wat ook wel eens een verademing is in een wereld waar het lijkt om niemand meer iets voor elkaar over heeft. En een baby in een verhaal doet het altijd wel goed voor mij haha.

Mijn conclusie:

Ik vond het echt een heerlijk boek dat me helemaal heeft meegezogen. Ik ben heel benieuwd hoe het verhaal verder gaat in deel twee. Ik heb er al een kleine sneak peak van gehad en het start eigenlijk meteen aan het einde van het eerste boek wat ik altijd wel tof vind. Dus allemaal lezen dit boek!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WWW Wednesday

29 januari 2020

%d bloggers liken dit: