Review: Gone Girl van Gillian Flynn

Review Banner goed

Titel: Gone Girl
Auteur: Gillian Flynn
Pagina’s: 444
Taal: Nederlands
Uitgever: Boekerij


Het verhaal
:

Op de dag dat hij vijf jaar getrouwd is, maakt Nick Dunne bekend dat zijn beeldschone vrouw Amy vermist is. Onder druk van de politie en de media ontstaan er scheurtjes in het door Nick geschetste beeld van een perfect huwelijk. Door zijn leugens, bedrog en vreemde gedrag rijst de vraag: heeft Nick zijn vrouw vermoord? ( van Goodreads )

Mijn review:

Het verhaal algemeen:

Dit is geen doorsnee verhaal dat je meteen door hebt, ik heb een hele tijd gedacht dat ik wist hoe het zat. Tot er een moment in het boek kwam dat alles omgooide. Ik hou wel van dit soort verhalen, het houd je als lezer scherp en zorgt ervoor dat je gaat nadenken over wat je gelezen hebt. Kijken of je zelf de aanwijzingen kunt vinden die je eerder over het hoofd zag.

Het verhaal zit gewoon goed in elkaar en het zorgt ervoor dat je nieuwsgierig blijft naar wat er nog meer gaat gebeuren.

De personages:

Tja de personages, ik vind ze helemaal niks! En eigenlijk is dat juist weer positief. Het zijn geen personages die je leuk moet gaan vinden of waar je van moet gaan houden. Dus eigenlijk is het alleen maar positief dat ik ze niks vind.

De Schrijfstijl:

Ik vond de schrijfstijl ontzettend prettig, ik vloog door de pagina’s heen en het bleef tot op de laatste pagina spannend.

Rating:

Een heel goed boek en het maakt me ook heel nieuwsgierig naar de film!

Five stars

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: