De week van een boekenworm

De eerste week school zit er alweer op voor de meiden, we hebben de eerste zwemles weer achter de rug en ik weet ook weer waarom ik er altijd zo’n hekel aan heb haha. Verder heeft mijn blog een make over gehad en hebben we de kermis bezocht. Kijk je snel mee naar mijn week?

Maandag: 

Vandaag begint school weer voor de meiden en ik moet ook gewoon aan het werk. Het is weer even wennen om op te staan en alles klaar te maken voor school voor de meiden. Maar dat ritme went vast weer snel. Ik ga naar mijn werk en al we weer thuis zijn komen de meiden ook al snel thuis. Ze hebben een fijne eerste dag gehad en vandaag gaan we ook voor het eerst echt experimenteren met de nieuwe bed tijden. Ik lees die avond wat, maar ben snel afgeleid. Ik merk dat ik echt weer even in een ritme moet komen en dat heeft altijd weerslag op mijn lezen. Ik krijg nog wel antwoord op een tweet die ik stuurde van de auteur….echt precies in zijn stijl. Ik vond het overigens fantastisch als auteurs zoveel interactie hebben met hun lezers.

Dinsdag:

Vandaag dus weer de eerste zwemles…..maar eerst de rest van de dag. We beginnen eigenlijk best ontspannen en als de meiden op school zitten zet dit zich wel voort gelukkig. Ik ruim op in huis en als Sanne op bed ligt kijk ik een documentaire op Netflix. Ik val uiteindelijk aan de het einde van de docu in slaap haha. Niet omdat hij zo saai was, maar ook ik moet weer een beetje wennen aan het ritme. Als de meiden weer thuis zijn is het voor het eerst wel relaxt voor we naar de zwemles gaan. Alleen Eline heeft nu nog zwemles dus dat scheelt een hoop gemopper omdat ze nog steeds niet omgekleed zijn haha. Lotte wilde wel graag mee. Bij de zwemles mag Eline oefenen in het volgende badje, met de mededeling dat het kan dat ze er nog niet klaar voor is. Maar wat is het geval? Ze mag door naar het volgende bad!!! ik ben zo ongelooflijk trots op mijn meisje. In de avond probeer ik weer te lezen maar faal en speel ik samen met Peter Lego Harry Potter op de Playstation.

Ik krijg vandaag dit boekje binnen.

Woensdag:

Nadat de meiden op school zitten, gaan we even wat boodschappen doen en haal ik wat dingen in huis voor een no bake cake. Ik werk daarna wat administratie voor werk weg en in de middag zijn beide kinderen spelen. Dus als Sanne op bed ligt gaan manlief en ik verder met Lego Harry Potter en ga ik daarna aan de slag met de cake. Als deze in de koelkast staat is het ook bijna tijd om te beginnen aan het gewone eten en komen de kids weer thuis. Na het eten gamen ik en mijn man nog wat en daarna ga ik naar bed.

Donderdag:

 Vanavond ga ik lekker uit eten en naar de film maar eerst nog even gewoon de dag. Ik werk nog wat recensies uit, ik poets de huiskamer en speel en knuffel met Sanne die lekker verkouden is. In de middag begin ik aan Downton Abby en als de meiden thuis zijn speel ik nog wat met hen. Ik merk dat ik deze week heel weinig lees en hoewel ik dat jammer vind is het ook wel oké soms heb je gewoon even zo’n weekje en dat is prima. in de avond ga ik dus lekker uit eten en daarna nogmaals naar Spider-man far from home. Ik ben pas laat thuis en val al snel in slaap. 

Vrijdag: 

Vandaag hoef ik echt maar heel even te werken en begin ik later dus kan ik mooi de meiden eerst mee naar school brengen. Nadat ik weer thuis ben kom ik tot de conclusie dat het boek dat ik lees me gewoon even niet pakt en het tijd wordt om een ander boek te kiezen. Ik bedenk me ook dat ik mijn blog aan wil passen en daar ga ik met een beetje zenuwen mee aan de slag. Dankzij de hulp van de geweldige Kwante van Kwante in Wonderland heb ik nu weer een toffe nieuwe lay-out. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden! In de avond slapen de meiden bij opa en oma en kijk ik de eerste afleveringen van 13 reasons why.

Ik bestel ook deze gave versie van het nieuwe boek van Leigh Bardugo!

Zaterdag:

Ik slaap enigszins uit en start rustig op, ik kijk nog een aflevering van 13 reasons why en ga daarna met mijn moeder mee. We gaan eerst even boodschappen doen en daarna gaan we met de kinderen naar de kermis. Die hebben een fantastische middag en wij dus ook. Eenmaal thuis is het tijd om te eten en daarna tijd voor bad en bed voor de meiden. Ik blijf bij mijn ouders slapen en we kijken nog twee films, eerst de saaie horrorfilm I’m the pretty thing that lives in this house en daarna lachen met Onze jongens. We gaan lekker laat naar bed en ik lees nog wat op mijn kindle. Een recensie boek dat ik toch een beetje lastig vindt. Het is gewoon niet helemaal wat ik er van gehoopt had tot nu toe.

Zondag:

Vandaag gaan we naar Eindhoven, ondanks de warmte. Maar ik heb Lotte beloofd dat ze een boek uit mag zoeken en van Piere is daar de beste boekhandel voor! We hebben een gezellige middag en nadat we bij mijn ouders gegeten hebben ga ik weer met de kids naar huis. Peter is dit weekend weg met de steampunk groep en is pas laat thuis. Ik kijk nog wat afleveringen van 13 reasons why en lees nog wat in bed.

 

Hoe was jouw week?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: