WWW Wednesday #69

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe WWW Wednesday. Wat heb ik gelezen, wat ben ik aan het lezen en wat ga ik hierna lezen? Die laatste moet je bij mij altijd met een korreltje zout nemen want ik wissel nog al eens van gedachten haha. Maar goed dat maakt niet uit, ik kan altijd een gokje doen toch? Kijk je snel mee met mijn WWW?

Wat heb ik gelezen?

Ik heb echt geen enkel boek uitgelezen vorige week. Ik had de afgelopen week gewoon heel weinig zin in lezen en dat is ook oké. ( tenminste dat leer ik nu een beetje )

Wat lees ik nu?

Ik lees nu Nightchaser van Amand Bouchette, deze auteur komt ook op RARE en het leek me een heel tof boek! Tot nu toe vind ik hem inderdaad leuk.

Op mijn e-reader lees ik nu The lost and the scarred, ik weet niet zo goed wat ik van het boek moet vinden. Ik vind vooral de mannelijke hoofdpersoon irritant en ik snap hem gewoon niet.

Wat ga ik hierna lezen?

Ik weet het nog niet precies op mijn e-reader ga ik lekker een boek voor RARE lezen, maar weet nog niet precies welke. Als fysiek boek heb ik ook echt nog geen idee maar ik denk dat ik The binding ga lezen.

Wat is jouw WWW?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

30 augustus 2019 at 20:04

Natuurlijk is het ok om alleen maar te lezen wanneer je daar de behoefte toe voelt. Zelf heb ik deze maand veel meer gelezen als anders maar het zou goed kunnen dat dat in september weer helemaal omslaagt. Vaak heeft het einde van een leesmarathon dat effect op me. Dan val ik nadien helemaal stil.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: