Recesie The lost and the scarred van T. Marie Alexander

Recesie The lost and the scarred van T. Marie AlexanderThe lost and the scarred by T. Marie Alexander
Series: Kingston city limits #1
on 16 september 2019
Genres: romance, Dark romance
Pages: 368
Format: e-book
Goodreads
four-stars

ROX
When I was six, Wran Belmont found me buried in snow and gave me a place to live.

He became my best friend.

When I was fifteen, I gave him all of me—only for him to abandon me.

Now, he's back and expecting the lost, scarred girl he's left behind. I'm not that girl anymore. And while I may still have secrets, it will not be as easy for him to retrieve them this time around.

WRAN
When I was eleven, my father lost his job and became a pathetic excuse for a father. A few months later I found Roxanna Raine buried in snow, barely hanging on to life.

Her father was the reason mine was an alcoholic, and I thought about letting her freeze to death.

One look in her eyes and she became my kryptonite. I swore I would get my revenge, though, even if it was on the fair-skinned beauty.

When I was nineteen, I left Rox without an explanation—broken-hearted and even more lost.

Now, I'm back and I'll do anything to make up for the stolen time.

Ik heb een recensie exemplaar ontvangen in ruil voor een eerlijke recensie

De achterflap:

Deze trekt me wel, ik ben de laatste tijd wel into dark romance boeken dus wat dat betreft past dit boek precies in mijn straatje. Ik ben benieuwd wat er precies is gebeurd en wat er nog gaat gebeuren.

Mijn mening:

Helaas viel het boek me wat tegen, ik begon er heel enthousiast aan maar ik merkte dat ik toch een paar dingen minder leuk vond dan ik gehoopt had. Ik zal jullie uitleggen waarom zonder teveel spoilers weg te geven.

Oke dus Wren is eigenlijk boos op Rox omdat haar vader ervoor gezorgd heeft dat zijn vader geen baan meer heeft. Na het verliezen van zijn baan besluit de vader van Wren dat alcohol de beste oplossing is voor alles. Hoe dit zo gekomen is laat ik achterwegen aangezien dat een spoiler is. Maar goed als kind kan ik me daar nog wel iets bij voorstellen, je ziet de wereld anders. Als boze tiener kan ik er ook nog inkomen, maar als volwassen man ben ik er wel een beetje klaar mee.

Heeft haar vader ervoor gezorgd dat zijn vader geen werk meer had? ja. Kan Rox daar ook maar iets aan doen? Nee natuurlijk niet! Maar toch blijft hij dit volhouden en blijft hij haar overal de schuld van geven. En geloof ik me ik hou van Dark romance, rare verhaallijnen ( ik bedoel één van mijn favoriete in dit genre is Sick fux en de titel zegt genoeg ) maar dit irriteert me dus echt. Kom op, wordt volwassen en stel je niet zo aan! Dit zorgde er voor mij voor dat ik het Wren echt verschrikkelijk vond en helemaal geen connectie met hem had.

Het geheim van Rox had ik al vrij snel geraden, maar dat vond ik geen probleem. Bij haar zag je wel dat ze gegroeid was, maar haar jeugd heeft haar ook heel erg afhankelijk gemaakt en dat is wel heel jammer natuurlijk. Ik vond Rox wel echt een tof personage en haar verhaallijn ook tof om te volgen. Het is zo moeilijk om hier geen spoilers te geven haha. Maar goed ze is tof en ik ben benieuwd hoe haar verhaal verder gaat.

Het verhaal op zich was in het begin niet heel verrassend maar nam op het einde echt een toffe wending die ervoor zorgde dat ik dit boek beloonde met 4 sterren. Het liet zien hoe bad ass Rox is, hoeveel mensen er om haar geven, maar ook hoe hartbrekend de realiteit kan zijn.

Mijn conclusie:

Hoewel dit boek misschien niet helemaal was wat ik ervan gehoopt had, vond ik het uiteindelijk wel een leuk boek om te lezen.

four-stars

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: