Boek Haul Augustus 2019

Augustus zit er alweer op en September is alweer begonnen. September is de maand dat ik naar RARE in Londen ga en dus heb ik daar nog wat boeken voor aangeschaft! Maar ook andere boeken natuurlijk, kijk je snel mee naar mijn Haul? Ow ja mijn lieve dochters hebben meegeholpen met de foto’s haha.

Als eerste mijn boeken voor RARE, dit event vind 21 september plaats en ik heb er echt enorm veel zin in! Zoveel auteurs die ik ga ontmoeten.

Als eerste kocht ik 27 truths, ik moet bekennen dat dus één van de boeken is die ik nog moet lezen, maar een vriendin was enthousiast dus ik kocht hem gewoon. Wil straks ook geen spijt hebben omdat een auteur niet heb ontmoet! En ik heb nog even om hem te lezen.

When Ashes fall heb ik al wel gelezen en ik vond het echt een heel tof boek! Dus ik wist zeker dat ik die mee zou willen nemen.

Het mooie van RARE is dat je veel nieuwe auteurs ontdekt, één van die auteurs is Anne Eliot ik las haar Runaway girl boek en ik vond hem echt fantastisch! Ik ben ook heel benieuwd naar het tweede boek!

 

Een andere auteur die ik ontdekt heb is Tillie Cole en haar boek Sick Fux heeft echt enorme indruk op mij gemaakt. En ik ontdekte dat ik wel een voorliefde heb voor Dark Romance. Gelukkig heeft ze daar nog een hele serie van!

The rebel of Raleigh high heb ik ook al gelezen, het is een bully romance en hij is echt ontzettend tof. Ik heb deel twee besteld bij de auteur dus die kan ik bij haar ophalen.

Cruel is ook een bully romance, maar die heb ik nog niet gelezen. Komt goed hoop ik en anders lees ik hem erna.

Als laatste kocht ik voor RARE Untouchable, dit boek heb ik al gelezen en damn dat was goed!

Een boek wat ik al heel lang wil lezen is Little women en nu heb ik eindelijk besloten hem eens aan te schaffen aangezien er een film van in de bioscoop gaat komen. Ik kocht deze mooie editie omdat ik daarvan ook Pride and Prejudice heb en Peter Pan.

Een boek waar ik veel over gehoord heb is The seven deaths of Evelyn Hugo dus ik ben er erg benieuwd naar.

Ik zag in een Instagram stories voorbij komen dat Adrienne Young één van mijn favoriete auteurs dit boek fantastisch vond. Nadat ik las waar het boek over ging kon ik hem alleen maar toevoegen aan mijn TBR.

Ik kocht ook een aantal graphic novels/comics.

Ten eerste kocht ik Teen Titans: Raven, deze zag ik in Londen ook al en wilde hem eigenlijk daar al kopen, maar toch niet gedaan.

Ook kocht ik Heartstopper, zoveel mensen die ik ken die deze fantastisch vinden.

Kim Reaper is hilarisch ik vond haar eerste boek zo leuk dat ik deze ook wilde hebben.

Natuurlijk kreeg ik ook nog de Owlcrate deze maand en daar zat het boek House of salt and sorrows in, ik ben er in begonnen maar kon mijn draai er niet in vinden op dit moment. Dus die pak ik een andere keer vast weer op want hij begon wel echt tof.

Ook kreeg ik nog een recensie boek binnen namelijk Zen & de kunst van eenvoudig leven, ik ben er al in begonnen en ik vind hem wel heel interessant.

Welke boeken heb jij toegevoegd aan je TBR de afgelopen maand?

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

5 september 2019 at 12:28

Wat een mooie haul alweer. Wel grappig dat er een Zwartraafje-boek tussen zit. 🙂 Leuk ook dat je dochters wilde meehelpen bij het maken (samenstellen) van de foto’s. Zelf voegde ik tien boeken aan mijn collectie in augustus. Een recensieboek (De kleuren van schaduw), vier kringloopvondsten en twee nieuwe plus drie boeken die ik ruilde met Annemieke. Vrijwel allemaal fantasy-boeken.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: