RARE Londen: Welke auteurs wil ik echt ontmoeten?

Deze lijst is eigenlijk zo lang! Maar er zijn er wel een paar die ik dus echt niet wil missen. Ik dacht omdat RARE er bijna aankomt dat het wel leuk zou zijn om met jullie te delen welke auteurs er echt boven aan mijn lijstje staan.

Ten eerste Rebecca Yarros, zij staat echt op nummer 1! Ik vind haar boeken fantastisch maar haar als persoon op internet ook geweldig. Ze is heel open over haar leven met haar kids en man en ik geniet echt van haar verhalen. Plus ik herken mezelf wel in haar haha. Het eerste boek in haar Flight & Glory serie heeft me echt aan het huilen gemaakt en haar laatste boek The last letter is echt verschrikkelijk! ( als ik heel goed en ik heb nog nooit zo hard gehuild bij een boek! )

Op een gedeelde eerste plaats staat ook Elle Kennedy, haar boeken waren mijn introductie met het hele romance genre en ik ben blij dat ik het ontdekt heb! Ik vind haar Off campus serie echt fantastisch en ik weet dat ze nog meer geschreven heeft waarvan ik hoop dat ik het snel kan gaan lezen.

Een auteur die ik pas ontdekt heb maar zeker niet wil missen is Tillie Cole, ik heb nog een ander boek van haar in de kast staan maar Sick Fux was het eerste boek wat ik van haar las en ik kan echt niet wachten om meer van haar Dark romance te lezen. Zij staat dus ook echt hoog op mijn lijstje.

Dan een andere auteur die ik ontdekt heb is Anne Eliot ik vond haar Runaway girl boek echt heel leuk en ze is online zo ontzettend aardig!

Ook Amanda Bouchet staat hoog op mijn lijstje, ik vond Nightchaser fantastisch en ik heb nog het eerste deel van een andere serie van haar liggen.

Tot slot C.M. Stunich, één van de auteurs die mij kennis liet maken met het Reverse Harem genre en het bully romance genre dus ja die staat dan wel hoog op het lijstje haha.

Natuurlijk zijn er nog heel veel meer auteurs op dit lijstje, maar dit zijn wel mijn favorieten!!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

5 september 2019 at 15:27

Ik zou eigenlijk eens moeten opzoeken wie er juist allemaal komt want ik ben wel benieuwd naar wie mijn favorieten zouden zijn.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WWW Wednesday #70

4 september 2019

%d bloggers liken dit: