Friday Five: Series waar je liever geen afscheid van wilde nemen.

Het is weer tijd voor een nieuwe Friday 5! Het is alweer even geleden dat ik hier aan mee heb gedaan. Maar ja dit keer hebben we het over mijn favoriete kleur!  Deze wordt gehost door Joost van Nerdygeekyfanboy. Het thema van deze week is:

Series waar je liever geen afscheid van wilde nemen.

Oké ik ga hier een beetje cheaten want er staan series tussen die nu pas afgesloten worden met een laatste boek. Maar waarvan ik eigenlijk al zeker weet dat ik er eigenlijk veel meer van wil lezen.

Op 1 heb ik natuurlijk de Nevernight Chronicles, boek drie is gisteren uitgekomen en als het goed is ben ik dit boek lekker aan het lezen. Nou ja lekker iedereen die boeken heeft gelezen van deze auteur weet dat je alle feels meemaakt. Je bent boos, verdrietig en teleurgesteld haha. Maar goed ik weet nu al dat ik deze wereld en de personages enorm ga missen.

Op nummer 2 ook een serie waar ik mee ga cheaten is The folk of the air serie van Holly Black. Dit is mijn eerste ontmoeting met de schrijfstijl van deze auteur en ik vind het fantastisch! Ik ben heel benieuwd hoe het gaat eindigen maar ik wil eigenlijk ook helemaal geen afscheid nemen.

Een duology die wel klaar is is die van Six of Crows, echt kan dit geen langere serie worden??? Deze personages, de wereld, het is allemaal fantastisch en zo ontzettend gaaf!!!

Op nummer vier heb ik The flight & Glory serie van Rebecca Yarros ( ja ik mis nog een fysiek deel I know ) maar wat een toffe serie was dit met heerlijke personages! Ik wil gewoon graag weten wat er met ze gebeurd en hoe ze gelukkig oud worden met veel verhalen!

Tot slot op nummer 5 de Lockwood & Co serie, ik moet het laatste deel nog lezen maar ik stel het een beetje uit. Want eigenlijk wil ik niet dat het eindigt!

 

Benieuwd naar wat andere in hun top 5 hebben? Hieronder een lijstje met de andere deelnemers!!

Joost ( Nerdygeekyfanboy )

Esmee ( leesmee )

Eline ( All the Feels )

Laurie ( Laurie’s bookshelf )

Anneke ( Een letter meer graag )

Lieke ( Make it personal )

Sarina ( Live the book life )

Angela ( Faeraphel )

Kiki ( De bookgeek )

Robin ( My thousand lives )

Anneke ( Verhaalverliefd )

An ( Boekenvirus )

Bianca ( Bookalicious Journey )

Monica ( My perfect book life )

Joany ( cravingpages )

Chelsey ( leesmeemetmij )

Fleur ( Fleur-talks )

Conny ( conniesboekies )

Rianne ( Lilred )

Dalinja ( LifeasDalinja )

Merel ( Hebban young adult club )

Maud ( Loveleyoffflower )

Paula ( Must Magazine )

Liana ( Sterrenregen )

Valerie ( Valtorious)

Samantha ( Bookish Villainy )

Veerle en Celine ( Secrets of the tales )

 

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

6 september 2019 at 22:35

The Folk of the Air vind ik ook echt fantastisch. De wereld van de Fae is daarin zó goed uitgewerkt. Ik kon mezelf helemaal verliezen in die boeken. En dan de cliffhanger van The Wicked King. Man man man. Kan niet wachten tot het laatste deel en tegelijkertijd ook wel verdrietig dat het daarmee eindigt. Ben nu ook wel benieuwd naar Nevernight omdat ik vanuit jou daar zoooo veel goede dingen over hoor!    annabel
    8 september 2019 at 11:06

    Ja dat heb ik nu dus heel erg met Darkdawn, ik wil hem aan de ene kant uitlezen maar aan de andere kant niet. Dus ga snel Nevernight lezen en de twee vervolgdelen dan kunnen we samen verdrietig zijn dat het voorbij is.7 september 2019 at 08:21

Ik hoop echt dat er nog meer Lockwood komt.. De auteur heeft me gezegd dat het niet uitgesloten is, dus ik heb nog hoop!13 september 2019 at 10:58

Nimmernacht gaat echt lastig worden om afscheid van te nemen. De Lockwood & Co boeken en ook aan de Kraaien-duologie moet ik nog steeds beginnen.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: