De week van een boekenworm

De tweede week van September gaat weer van start en ik ben echt al helemaal klaar voor de herfst! Ik vind de herfst ondanks de regen het beste seizoen. Het is nog niet te koud, maar wel koud genoeg om met een dekentje op de bank te zitten. Geen pollen meer in de lucht ( Yes! Geen hooikoorts ) en laten we eerlijk zijn wat is er heerlijker dan met een kopje koffie/thee een dekentje en een goed boek op de bank te zitten terwijl het buiten regent. Maar goed laten we maar eens gaan kijken wat ik de afgelopen week heb gedaan en meegemaakt.

Maandag: 

Op maandag is het gewoon een werkdag, ik heb echt nog steeds moeite met dit ritme, komt misschien ook omdat het ontzettend druk is op het werk en daardoor best hectisch. En ik en hectisch gaan niet zo goed samen, in ieder geval niet voor een lange tijd. Maar goed ik doe mijn ding en weer thuis komen de kinderen ook bijna thuis van school. We kletsen wat over school en als ze zelf gaan spelen lees ik nog een beetje op mijn e-reader. Daarna gaan we eten en als de meiden op bed liggen, probeer ik nog wat te lezen en kijk ik wat tv. op naar een nieuwe dag.

Dinsdag:

Ik vind zwemles dag altijd een verschrikkelijke dag, ik ben serieus blij als ik daar vanaf ben. Maar goed eerst de rest van de dag. Ik sta op met de kids, we maken ons klaar voor school en weer thuis rommel ik wat aan mijn scrapbook voor RARE. Ik koop het e-book van Darkdawn en daar wil ik aan beginnen als Sanne naar bed gaat. Helaas gaat het niet als gepland, ik ben gewoon te moe en al snel val ik in slaap. En geloof me dat is niet omdat het boek niet tof is! Als de meiden weer thuis zijn zorg ik dat Eline klaar is voor de zwemles ( Lotte heeft haar B-diploma en A en B moeten ze van ons halen en dan kiezen ze zelf ), eenmaal daar kom ik een oud collega tegen van de tijd dat ik op de BSO werkte en kletsen we wat. Waarom ik een hekel heb aan zwemles? Het is warm, lawaaierig en je wordt er echt enorm suf van als je daar zit. Maar goed na de zwemles is het tijd om te eten en te douchen. De twee oudste mogen nog even opblijven en de jongste gaat vast naar bed. Ik lees nog een beetje in Darkdawn, en als ik in bed lig start ik een nieuwe romance. Ik merk dat ik veel romance gelezen heb want ik begin niet zo enthousiast als anders. Maar ik moet zeggen dat dit boek weer erg goed is. Ik moet gewoon even bij Dark romance blijven haha.

Woensdag:

Vandaag hoeven we niet heel vroeg uit bed want de meiden hebben een studie dag, ja nu al! We gaan vandaag met een vriendinnetje van Lotte, haar zusje en haar moeder naar de Efteling. We hebben echt een enorm leuke dag! Lotte gaat voor het eerst in de Vliegende Hollander, die ze wel oké vond, voor de tweede keer in de Joris en de draak, waar ze de hele rit angstig kijkt maar ze toch zegt dat ze hem een beetje leuk vindt…. en voor de eerste keer in de Vogelrok en dat was een succes want die vond ze echt heel erg tof! We eten pannenkoeken en sluiten de dag af bij de McDonalds. Als we thuis komen zijn we allemaal moe en dat is het moment dat we vaak een beetje problemen krijgen met Eline. Ze is dan wat overprikkeld en nu dus ook. Het is alweer even geleden dat we zo’n uitbarsting hebben gehad. Maar gelukkig komt het uiteindelijk wel goed en als de meiden op bed liggen lees ik nog wat.

Donderdag:

 Vandaag begint lekker druk, ik breng de kids naar school, poets de huiskamer en speel en knuffel natuurlijk lekker met Sanne. In de middag werk ik weer aan mijn scrapbook voor RARE en wacht ik tot mijn fysieke boek van Darkdawn gebracht wordt. Ik heb het idee dat vandaag echt voorbij vliegt! Als de meiden thuis zijn komt mijn pakketje ook al snel en ik lees die avond lekker verder in mijn fysieke versie van Darkdawn. 

Mijn tas voor RARE

Vrijdag: 

Ook vandaag ga ik weer werken, na het werk ga ik verder met mijn scrapbook en ben ik erg overprikkeld door het werk. De kinderen zijn ook druk, maar spelen wel zelf dus vandaar dat ik in mijn scrapbook duik. Dat zorgt voor een beetje rust. Maar het gevoel gaat de hele dag eigenlijk niet weg helaas. In de avond wil ik lezen maar ben ik te moe en kijk ik Workin’ moms.

Zaterdag:

Vandaag ga ik eerst even naar de stad met mijn moeder en de kids. Als we weer thuis zijn moet mijn moeder iets doen en als zij terug komt is het tijd om mijn haar te verven. Zodat het er weer een beetje toonbaar uitziet als ik naar RARE ga. In de avond hebben we een feest van een oom die 60 is geworden, een avond vol met heel veel Nederlandstalige smartlappen en dat is echt niet mijn ding.

Zondag:

 Ik slaap samen met Eline uit en ga daarna bloggen, dit bericht schrijf ik voor de rest van de dag, dus een gokje hoe de dag gaat lopen. Maar er moeten nog boodschappen gedaan worden en de middag hebben we een dagje weg met een collega van mijn man die een aantal jaar in dienst is. We gaan in de avond bbqen, hopelijk kan ik in de avond nog een beetje lezen. 

Hoe was jouw week? 

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

9 september 2019 at 08:08

Wij hebben binnenkort ook al een studiedag.. En twee weken later weer een… Gelukkig hoef ik maar naar 1 van de twee toe… zij het dat ik dan helemaal naar Eindhoven moet. (WHYYYYY?)9 september 2019 at 18:41

Dingen zoals de efteling zijn super leuk maar zorgen zo snel voor overprikkeling. Ik moet daar met Merijn ook altijd zo op letten. Leuk plakboek.13 september 2019 at 11:25

Ik ben het helemaal eens met Lotte … Vogelrok is super tof. Al ben ik na een dagje Efteling wel telkens helemaal op. Vorige week was vrij rustig. Ik had een afspraakje bij zowel de tandarts als de kapper, maar sprak ook af met mijn nicht. We gingen naar Brussel waardoor ik nog eens in een Waterstones kon rondneuzen.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: