WWW Wednesday #71

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe WWW Wednesday. Wat heb ik gelezen, wat ben ik aan het lezen en wat ga ik hierna lezen? Die laatste moet je bij mij altijd met een korreltje zout nemen want ik wissel nog al eens van gedachten haha. Maar goed dat maakt niet uit, ik kan altijd een gokje doen toch? Kijk je snel mee met mijn WWW?

Wat heb ik gelezen?

Ik heb de afgelopen week geen boek uitgelezen, ik was te druk en te moe eigenlijk. Dus hopelijk kom ik volgende week met een uitgelezen boek!

Wat lees ik nu?

Op dit moment lees ik Darkdawn van Jay Kristoff, dit is het laatste deel van de Nevernight Chronicles en jongens het is zo ontzettend goed!!! Ik wil lezen en ook niet omdat ik niet wil dat het voorbij is.

 

Ik lees ook Church op mijn e-reader, dit is een dark romance die ik echt heel erg tof vind!

Wat ga ik hierna lezen?

Ik heb nog niet echt een idee, ik ga of een recensie boek lezen of beginnen aan The girl the sea gave back.

Wat is jouw WWW?

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

11 september 2019 at 16:42

Oh, dat gaat echt zo’n dubbel gevoel zijn wanneer de vertaling van het laatste Nimmernacht-boek verschijnt. Langs de ene kant wil ik echt weten hoe het verder gaat maar ik wil tegelijkertijd niet dat er een einde aan komt.

Ik las dit week De kleuren van schaduw uit en ben momenteel bezig in Het begin van de rest van je leven. (Cathy Kelly)Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: