Wat laat ik nog meer signeren bij RARE?

Op Rare laat ik natuurlijk boeken signeren, ik neem er bijna 30 mee, dat wordt sjouwen voor mij haha. Maar ik heb ook nog twee andere dingen die ik wil laten signeren. Wat die dingen zijn laat ik jullie in deze blogpost zien.

Ten eerste ben ik bezig met het maken van een scrapbook, het is een blanco notebook dat ik gekregen heb met Sinterklaas. Hierin maak ik verschillende pagina’s voor de auteurs en ze hebben dan een complete pagina om te signeren en hopelijk kan ik dan op de pagina erna en foto met de auteur plakken.

De voorkant is nu nog saai bruin, ik wil er wel wat mee, maar weet nog niet wat precies.

Het begint met een stempel en de zin van RARE: Chasing Unicorns. Ofwel je favoriete auteurs gaan ontmoeten.

Voor de auteurs zien de pagina’s er zou uit, wat leuk is, is dat Rebecca Yarros deze pagina zelf ook al heeft gezien en hem heel tof vond. Ik gloeide van trots jongens!

Dan de twee blanco pagina’s voor de handtekening en de foto ( als de auteur dit wil. )

Dan heb ik nog een booksleeve die ik gekocht hebt bij Bookbesties. Zij heeft zulke toffe sleeves dus check haar Etsy shop! Ik heb er al één handtekening opstaan van Adrienne Young maar er gaan er dus nog een aantal bijkomen hopelijk.

Wat zou jij als ander item meenemen om te laten signeren?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

12 september 2019 at 07:24

Die booksleeve is wel erg leuk ja! Ik zou graag de volgende keer willen werken met polaroidfoto’s ofzo.



13 september 2019 at 11:48

Ik zou ook een notitieboekje meenemen en dat zelf versieren. Of kaarten/bladwijzers maken met leuke quotes uit hun boeken en die aan de achterzijde laten signeren. Mocht het niet zo onhandig zijn dan zou je ook een sjaal (met textielstift) of een beker (met zo’n porseleinstift) kunnen laten signeren door alle auteurs en dan heb je nadien een fijne herinnering aan RARE.



25 september 2019 at 16:52

Superleuk gedaan, dat boekje!



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WWW Wednesday #71

11 september 2019

%d bloggers liken dit: