De week van een boekenworm

Daar is hij dan, de week van RARE Londen!!! Ik heb er aan de ene kant heel veel zin in en aan de andere kant nog niet echt. Ik zie een beetje op tegen de reis, niet omdat ik mijn reisgenoten niet leuk vind, maar de laatste keer naar Londen ging niet bepaald vlekkeloos. Maar goed dit is een overzicht van de afgelopen week natuurlijk, ik had een gesprek op school voor Lotte, we zijn een dagje naar Plopsaland geweest en ik heb een boek uitgelezen!!! Ow ja kleine mededeling, volgende week zal deze post op dinsdag verschijnen aangezien ik zondag pas in de avond terug kom!

Maandag: 

Het is vandaag een gewone werkdag, er gebeurt op het werk ook niet echt iets bijzonders, behalve dat ik er niet zoveel zin in heb haha. Maar goed die avond is dan wel weer tof want ik ga naar It chapter 2. Ik vond de eerste film echt heel erg tof, dus ik was heel benieuwd naar deze en hij viel zeker niet tegen! Er zaten een paar schrikmomenten in, ik heb gelachen en ook wel een traantje gelaten. Wie ooit heeft gezegd dat films als deze alleen voor de scare factor zijn heeft duidelijk nog nooit deze films gezien! Eenmaal thuis duik ik mijn bed in, lees nog even op mijn e-reader om moe te worden en ga dan slapen.

Dinsdag:

Normaal ga ik altijd mee de kinderen naar school brengen met mijn vader, maar die moet daarna meteen door dus ik blijf thuis. Ergens wel een beetje raar, ik ben het zo gewend om mee te gaan dat je een bepaalde routine hebt. Maar goed ik rommel een beetje in huis maar ik merk dat ik in deze week ook een beetje aan mezelf moet denken. Ik heb het de laatste tijd best druk gehad en aangezien ik snel naar Londen ga wil ik daar wel een beetje ontspannen naar toe gaan. Ik knuffel en speel wat met Sanne, ik lees wat en voor ik het weet zijn de meiden weer thuis en is het alweer tijd voor de zwemles. Het is vandaag kijk les wat betekend dat ik aan de bad rand mag zitten en ons verteld wordt hoe het gaat. Ik had het eerlijk gezegd niet helemaal verwacht maar Eline doet het goed volgens de juf dus daar ben ik heel blij mee! In de avond doe ik niet zoveel, ik ben heel snel moe de laatste tijd dus ik probeer me er aan over te geven.

Woensdag:

We beginnen de dag met het wegbrengen van de kids en wat boodschapjes doen. Daarna ben ik wat bezig met Sanne en met mijn scrapbook. Ik doe nog wat voor mijn blog en werk en verder doe ik weer weinig. Eline neemt een vriendinnetje mee en dat is wel gezellig. De kinderen knutselen lekker en zijn eigenlijk de hele dag bezig. Uiteindelijk is het voor mij tijd om te koken en na het eten als de meiden in bed liggen hebben wij weer D&D. Dit is alweer even geleden en dat merk je, het duurt gewoon langer voor we er in komen. In bed lees ik nog wat en val al snel in slaap.

Donderdag:

 Vandaag moet ik naar school voor een gesprek over Lotte, maar eerst starten we gewoon de dag op. Ik breng de kids naar school en rommel wat thuis. Ik probeer nog wat te lezen en na de lunch is het tijd om naar school te gaan. Lotte is heel erg verlegen, wat ervoor zorgt dat ze amper praat in de klas en dat is natuurlijk wel zorgelijk. Dus hier gaan we mee aan de slag. We gaan hiervoor ook met Lotte naar Herlaarhof dus ik ben heel benieuwd wat er uit gaat komen. Als het gesprek klaar is, wandel ik lekker naar huis en thuis plof ik op de bank. Ik ga als de meiden thuis zijn even met ze naar de speeltuin en na het eten en als de kids weer in bed liggen kijk ik half film en lees ik een beetje. Beide kunnen niet echt mijn aandacht vasthouden. 

Vrijdag: 

Ook vandaag weer een werkdag, het is vrijdag de dertiende en hoewel ik daar niet in geloof ( ik ben geboren op vrijdag de dertiende! ) heb ik toch een momentje. Ik stap namelijk in de verkeerde trein….ach ja meer leestijd denk ik dan maar. Eenmaal thuis stort ik even in, alle moeheid komt eruit en ik plof op de bank. Als mijn man thuiskomt neemt hij de meiden even mee naar de speeltuin en lees ik weer een beetje. Na het eten nemen we afscheid van opa en oma want die gaan een weekje naar Turkije. ( ik ben helemaal niet jaloers hoor….) De meiden mogen wat langer opblijven en als ze eenmaal op bed liggen lees ik eigenlijk best veel!

Ik hou er echt van om dit soort testjes te doen haha

Zaterdag:

Vandaag gaan we met de kinderen naar Plopsaland de Panne, het is een behoorlijk stuk rijden en helaas hebben we ook nog eens een file. Maar eenmaal daar hebben we een leuke dag. Ik geniet van de lol die de meiden hebben en we gaan dan ook moe maar voldaan weer naar huis. Ook op de terugweg belanden we in de file helaas….Maar goed het is niet anders we stoppen onderweg bij de grote gele M en daarna door naar huis. De meiden gaan meteen naar bed en ik lees nog wat voor ik ook naar bed ga.

Zondag:

 De meiden slapen best een beetje uit, wat niet gek is na zo’n dag als gisteren. Eenmaal uit bed ga ik even mijn blog aan de slag terwijl mijn man de kinderen in bad doet. Daarna is het tijd om boodschappen te gaan doen. Voor nu wordt het weer even voorspellen, maar ik hoop vandaag Darkdawn uit te lezen en in ieder geval mijn scrapbook af te maken! Ik wil stiekem ook nog even De beste zangers terug kijken. 

Hoe was jouw week? 

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

16 september 2019 at 12:33

ik wil zo graag naar It 2 ♥ ben zo benieuwd nu!!!19 september 2019 at 14:54

Vorige week had mijn man enkele dagen vakantie en zijn we een dagje naar Planckendael geweest. Het was toen echt stralend weer dus dat was een meevaller. Normaal hadden we ook nog naar Bobbejaanland geweest maar blijkbaar zijn die vanaf september enkel op vrijdag en in het weekend open. In het weekend hebben we de tweede verjaardag van mijn metekindje gevierd en ook toen hadden we geluk met het weer waardoor we het buiten konden vieren. Wel tof vermits we met een hele groep mensen waren en het dan toch minder druk aanvoelt wanneer je buiten bent.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: