WWW Wednesday #72

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe WWW Wednesday. Wat heb ik gelezen, wat ben ik aan het lezen en wat ga ik hierna lezen? Die laatste moet je bij mij altijd met een korreltje zout nemen want ik wissel nog al eens van gedachten haha. Maar goed dat maakt niet uit, ik kan altijd een gokje doen toch? Kijk je snel mee met mijn WWW?

Wat heb ik gelezen?

Ik heb Church van Stylo Fantome uitgelezen, dit is een auteur die ook naar RARE komt. Ik vond het een oké boek. Het sprong er niet heel erg uit voor mij maar het was ook niet heel erg slecht!

Ook las ik Darkdawn uit, het laatste deel van de Nevernight chronicle. Wat een geweldig boek, wat een rollercoaster en ik heb er een nieuwe favoriete auteur bij!!

Wat lees ik nu?

Op dit moment lees ik The rest falls away van Colleen Gleason wat wordt beschreven als de victoriaanse versie van Buffy the vampire slayer. Dus ik was meteen nieuwsgierig, ik ben nog niet zo ver maar het is een last minute read voor RARE. Waarschijnlijk krijg ik hem niet uit want ik ga op donderdag beginnen aan Red White and Royal blue maar ik geef het een poging.

Wat ga ik hierna lezen?

Ik weet deze voor het eerst zeker….Namelijk Red White and Royal blue. Ik heb dit boek echt aangeschaft zodat ik hem kan lezen in Londen. Nu zal ik daar niet heel veel lezen denk ik, maar je weet maar nooit. Hij lijkt me in ieder geval echt heel erg leuk.

Wat is jouw WWW?

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

19 september 2019 at 15:14

Oh, The rest falls away heb ik zelf ook gelezen. De volgende twee delen staan nog op me te wachten maar ik ben er nog steeds niet aan toegekomen. Ik ben trouwens super benieuwd naar hoe Mia’s avontuur verder gaat. Zelf las ik Timeless van Gail Carriger en nu de eerste serie is afgerond kan ik verder lezen in de spin-off waarvan ik alvast twee boeken heb klaarstaan. Momenteel ga ik echter in De deal van Elle Kennedy beginnen. Even iets helemaal anders. Ik hoop echt dat jullie een heerlijke RARE gaan beleven.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: