Recensie: Church van Stylo Fantome

Recensie: Church van Stylo FantomeChurch by Stylo Fantome
Series: Church #1
Published by Battle Axe productions on 12 juli 2018
Genres: Dark romance
Format: e-book
Goodreads
three-stars

A broken girl.

An unusual boy.

A beautiful face that hides a dark secret and an ugly past.

Sealed lips which hide wicked words and dangerous thoughts.

She would kill for him to love her.

He just wants to kill.

Maybe, if Emma Hartley prays hard enough, Church Logan can make both their wishes come true.

Fuse, meet match.

warning: if you have triggers - this story will touch on a lot of them. This book is a psychological thriller, 65,000+ words.

De achterflap:

De beschrijving van dit boek maakt me nieuwsgierig. Ik ben de laatste tijd best veel verschillende romance genres aan het lezen en dark romance is daar één van, dit boek past daar precies in.

Mijn mening:

Heel eerlijk weet ik niet zo goed wat ik van dit boek moet vinden. Het is goed, maar ook verwarrend. Het maakt me nieuwsgierig naar het volgende boek maar ook niet. Volg je me nog een beetje? Nou ja dat is ook een beetje het gevoel dat ik had tijdens het lezen van dit boek.

De moeder van Emma is zo irritant, denkt alleen maar aan zichzelf en als ze dan een keer aan haar dochter denkt tja dan geloofd die er niet in natuurlijk. Maar ik weet gewoon niet zo goed waar Church vandaan kwam, of in ieder geval zijn gedachtes en manier van handelen. Ik weet gewoon niet zo goed wat ik van hem moet denken. In het begin vond ik hem tof, hij praatte nauwelijks en toch was zijn aanwezigheid duidelijk voelbaar. Maar naarmate we verder komen in het boek weet ik gewoon niet wat ik met zijn beweegredenen moet.

Wat betreft Emma denk ik alleen maar dat ze hele intensieve therapie nodig heeft want zij heeft een hoop shit meegemaakt. Ik weet ook in haar geval niet zo goed wat ik met haar aan moet. Ik snap aan de ene kant dat ze echt hunkert naar liefde, iemand die er onvoorwaardelijk voor haar is. Maar ik denk dat ze dat bij de verkeerde persoon zoekt en dat Church dit op zich ook best vroeg in het boek kenbaar maakt.

Mijn conclusie:

Mijn gevoelens wat betreft dit boek zijn echt all over the place en ik weet niet zo goed wat ik er nu van vind. Maar ik ben wel benieuwd naar het tweede boek, om te kijken of ik dan wat meer gevoel heb bij de personages en hoe het verhaal afloopt natuurlijk.

three-stars

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: