Tipje van de sluier dinsdag #5

Banner Tipje van de sluier dinsdag

Ik ben hem een aantal weken gewoon vergeten, ik was zo druk met de voorbereidingen van de Harry Potter maand. Maar vandaag doe ik hem weer een tipje van de sluier. Ik ben op dit moment Clash of Kings van Georger R.R. Martin aan het lezen. Weer een super mooi boek in deze serie, al vrees ik dat ik hem niet uit krijg voor ik begin aan mijn Harry Potter maand.

Hier is mijn tipje van de sluier:

“When they Finally summoned the nerve to steal back into the ruins the next night, nothing remained but blackened stones, the hollow shells of houses, and corpses.” ( P. 290 Clash of Kings van George R.R. Martin ) 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: