De week van een boekenworm

Zoals al eerder gezegd komt deze een dagje later dan normaal online. Ik ben afgelopen weekend naar Londen geweest en er komt nog een uitgebreid verslag van de zaterdag maar ik wilde vast met jullie delen wat ik de rest van de week allemaal gedaan heb. Dus laten we snel kijken!

Maandag:

Vandaag is het normaal een werkdag, maar nu niet. Ik breng de kinderen naar school met de bakfiets en als ik weer thuis ben moet ik eerst even bijkomen want wat trapt dat ding zwaar. Daarna rommel ik wat in huis en bereid ik me voor op RARE door wat te lezen. Al snel is het weert tijd om de meiden te halen en eenmaal op school besluiten ze mee te gaan met een vriendinnetje….tja daar werd ik niet super blij van haha. Ook in de avond lees ik nog wat en dan ga ik naar bed.

Dinsdag:

Ik heb echt enorme last van zadelpijn maar klim weer op de fiets en ga daarna nog wat boodschappen doen met Sanne. Na de boodschapjes gaan we weer naar huis en doe ik eigenlijk best weinig, ik heb er gewoon even niet zo’n zin in deze week. Ik ga de kinderen lopend ophalen omdat manlief ons oppikt en ik dus niet mee hoef te fietsen. Eenmaal op school heeft Sanne een heerlijke woede aanval en ik ben dan ook blij als de dames naar buiten komen. We gaan weer naar huis en Eline gaat met papa naar de zwemles terwijl ik bij de andere twee dames blijf en ga koken. Na het eten gaan de meiden in bad en naar bed en doe ik verder weer weinig. Behalve mijn Illumicrate uitpakken en wat is hij gaaf!!!!

Woensdag:

De dag voor vertrek, ik werk in de ochtend en zorg er daarna voor dat ik voorbereid ben op morgen. Lotte gaat spelen bij een vriendinnetje en daardoor is Eline een beetje verdrietig. Ze mag met papa naar de speeltuin gelukkig. Daarna moet ik nog terug naar school voor een pedagogisch gesprek over Eline en als dat klaar is, is het al snel etenstijd. Ik ben blij als de kids op bed liggen en ik doe de laatste dingen in mijn koffer en zet alles klaar voor de volgende dag.

Donderdag:

De dag van vertrek, ik sta op de normale tijd op en nadat iedereen klaar is brengt manlief mij met de kinderen naar het station. Daar ontmoet ik een vriendin en vertrekken we naar ons verzamelstation. Daar aangekomen is het nog even wachten en dan gaan we op weg naar Londen! Ik heb helaas echt een hele pittige migraine en mijn medicijnen lijk niet echt te werken. Pas na een boost met paracetamol begint het een beetje te zakken. In de trein naar Londen spelen we een spelletje en kletsen we over RARE. Eenmaal in Londen haal ik even snel extra paracetamol en gaan we dan naar ons appartement. We moeten veel sjouwen en besluiten om terug niet met de metro maar de Thameslink te gaan. Ons appartement is schattig en als we al onze spullen hebben gedumpt gaan we naar Sky Garden, hier kan je over Londen uitkijken vanaf de 35ste verdieping. Het was echt super tof. We gaan daarna heerlijk steak eten en sluiten de dag af in een pub in Covent Garden.

Vrijdag:

Vandaag gaan we een beetje shoppen, nadat we allemaal ontbeten hebben en aangekleed zijn vertrekken we. We starten bij de Forbidden planet waar ik natuurlijk weer veel te veel koop. Daarna gaan we naar een super schattig theehuis waar we heerlijke thee drinken en ik besluit deze thee ook meteen mee te nemen. Onze laatste stop is de Waterstones en ook hier ga ik niet met lege handen weg. We drinken nog wat en vertrekken dan richting de registratie party. Er signeren hier al wat auteurs en ik ga er twee af. Maar het hoogtepunt van de avond was voor mij de ontmoeting met Rebecca Yarros. Wat is ze aardig en ik mocht ook nog met haar op de foto. Na het feestje gaan we nog wat eten en dan terug naar ons appartement. Aangezien het morgen weer vroeg dag is.

Zaterdag:

Vandaag is het dan zover de dag van RARE, ik hou het kort want er komt een uitgebreider verslag. Maar het was echt zo’n toffe dag! Ik heb zoveel toffe en lieve auteurs ontmoet en ik was daarna echt helemaal happy. We hebben pizza gegeten en nadat we onze boeken hadden gedropt zijn drie van ons nog even terug gegaan naar de pub waar we donderdag waren. Voor we weer de metro naar huis namen zijn we de shake shack nog ingelopen en eenmaal thuis was ik echt helemaal op.

Zondag:

Wat is het snel gegaan….het is alweer voorbij en vandaag gaan we naar huis. We pakken onze koffers in en als het tijd is om te vertrekken slepen we onze koffers die veel te zwaar zijn naar beneden. De terugreis gaat beginnen, we stoppen nog even bij de harry potter winkel en gaan daarna nog even naar de paperchase. We eten een behoorlijke burger en drinken starbucks voor het tijd is om naar de trein te gaan. Eenmaal in de trein blijken we bij een hele leuke mevrouw te zitten uit Londen en kletsen we met haar tot Lille waar ze eruit gaat. De rest van onze reis is nogal bagger, nou ja naar Brussel ging goed. Maar daarna was het drama. We stapten te vroeg uit en uiteindelijk zijn we opgehaald met de auto. Eenmaal thuis was ik echt ontzettend moe en blij dat ik mijn bedje in kon. Helaas heeft de griep mij ook nog gevonden.

Hoe was jouw week?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

24 september 2019 at 07:53

Echt irritant hoe vaak het fout gaat met de trein in Belgie. Ik neem standaard een trein eerder als ik naar Londen reis… Best belachelijk eigenlijk.



Joella van den Broek
24 september 2019 at 08:05

Weer een drukke week zo te lezen.
Ik hoop ooit eens naar Londen te gaan.
Lijkt mij een prachtige plek.

Beterschap gewenst ook.
Rust maar goed uit.



4 oktober 2019 at 17:21

Ik krijg meteen weer zin om al die winkels te bezoeken wanneer ik jouw verslag lees. Zowel Forbidden Planet als Waterstones, Paperchase en Platform 9 3/4. Ondertussen blijft mijn lijstje maar aangroeien met winkels die me leuk lijken. Jammer dat de terugrit niet vlot verliep maar het lijkt me wel een heerlijke uitstap om aan terug te denken en je hebt Rebecca Yarros ontmoet. Dat maakt natuurlijk alles goed.



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WWW Wednesday #73

25 september 2019

%d bloggers liken dit: