WWW Wednesday #73

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe WWW Wednesday. Wat heb ik gelezen, wat ben ik aan het lezen en wat ga ik hierna lezen? Die laatste moet je bij mij altijd met een korreltje zout nemen want ik wissel nog al eens van gedachten haha. Maar goed dat maakt niet uit, ik kan altijd een gokje doen toch? Kijk je snel mee met mijn WWW?

Wat heb ik gelezen?

Ik heb echt niks uitgelezen, veel te druk geweest de afgelopen dagen!

Wat lees ik nu?

Op dit moment lees ik It ain’t me babe van Tillie Cole als fysiek boek. Ik ben nog niet zo ver dus ik kan er nog niet zoveel over zeggen. Maar ik heb goede hoop want zij is wel één van mijn favoriete als het op dark romance aankomt.

Op mijn e-reader lees ik Happily ever crowned van Lexi C. Foss en Anna Edwards, ik doe mee aan een blogtour voor dit boek.

Wat ga ik hierna lezen?

Hierna ga ik beginnen aan The grace year op mijn e-reader.

Als fysiek boek wil ik dan beginnen aan de The girl the sea gave back!

Wat is jouw WWW?

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

28 september 2019 at 19:57

Ik las gisteren Bounds of justice van Nalini Singh uit en ben momenteel bezig in The Bookish Life of Nina Hill. Tot nu toe vind ik het een heerlijk boek. Ik heb er echt al vaak mee zitten lachen. Maar voor hier na weet ik het nog niet. Dat beslis ik waarschijnlijk op het moment zelf.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De week van een boekenworm

24 september 2019

Rare Londen part 1

26 september 2019

%d bloggers liken dit: