Rare Londen part 1

Oké ik splits deze even op in twee delen, ik heb namelijk zoveel gave auteurs ontmoet! Maar ik kan ze niet in één blogpost plaatsen. Daarom deze week deel 1 en volgende week deel twee. Bij deze week voeg ik ook de haul van andere spullen die ik gekocht heb toe. Volgende week zullen ook de auteurs waar ik geen foto of boek van heb toegevoegd worden. We gaan snel van start!!!

We beginnen natuurlijk met mijn Unicorn, namelijk Rebecca Yarros!!! Toen ik zag dat zij kwam wist ik gewoon dat ik haar echt wilde ontmoeten. Ik vind haar boeken fantastisch en ik vind haar op online ook altijd erg leuk. In het echt is ze misschien nog wel leuker dan online, ik denk dat ik na mijn ontmoeting misschien nog wel meer fan van haar ben. Ik ontmoette haar twee keer, eerst op de registration party

En de dag erna bij de signing.

Dan een auteur die ik ontdekt heb vanwege RARE en dat is Tillie Cole, zij schrijft fluffy boeken maar zij is ook erg goed in dark. Ik vertelde haar dat mijn eerste boek van haar Sick Fux was en zij vertelde me met een glimlach dat ze een serie had die nog donkerder was. Jullie snappen dat ik die ook echt moet lezen nu!!

 

Ik kreeg bij haar ook een aantal toffe posters mee.

 

Dan Elle Kennedy een andere unicorn, echt super tof om haar te ontmoeten want zij is uiteindelijk de auteur die mij romance heeft laten lezen. Ik vond haar Off campus serie echt fantastisch en ben zo blij dat ik haar nu heb mogen ontmoeten.

Een andere auteur hoog op mijn lijstje was Amanda Bouchett ik hou van romance en als dat dan gecombineerd wordt met fantasy of sci-fi is dat helemaal fantastisch natuurlijk

Als er één genre is waar ik ook echt fan van ben is het reverse harem en er zijn twee auteurs die mij in dit genre gesleept hebben en dat zijn Tate James en C.M. Stunich. Laat ik beginnen met Tate James, ik heb van haar al meerdere boeken gelezen en ik vind ze gewoon heerlijk, ze was ook nog eens super aardig! ik heb van haar een serie in de kast staan die ik nog moet lezen maar nu RARE voorbij is heb ik daar weer tijd voor.

Dan C.M. Stunich een andere genre dat ik door haar heb ontdekt is bully romance, dit is echt wel een favoriet genre tegenwoordig. Ik kocht bij haar ook nog een nieuw boek waar ik ontzettend nieuwsgierig naar ben. Bij haar hebben we best even gestaan en uitgebreid gekletst over een reverse harem met de mannen van Supernatural haha.

 

Op vrijdag ontmoette ik ook nog Devney Perry, zij schreef onder andere The Birthday list, hoewel ik het boek nog niet helemaal uit heb vond ik hem wel mooi. Maar ik merkte dat ik door alle dark romance wat meer actie gewend was en ik daardoor moeilijk kon concentreren op dit boek.

The rebel of raleigh high is wel echt één van mijn favoriete bully romance boeken en ik kon dan ook niet anders dan de auteur van dit boek ontmoeten! Ik bestelde ook het tweede deel van de serie bij haar en kon deze dus ophalen. Ik moest even wachten omdat ze een telefoontje moest plegen en even wat eten. Ze vertelde dat ze de hele dag nog niks gegeten had. Pfff ik kan me dat niet voorstellen het was inmiddels namelijk al rond half 11. Ook bij haar nam ik wat swag mee.

 

A, Zavarelli is voor mij een nieuwe auteur, ik heb nog niets van haar gelezen maar een vriendin was enthousiast dus ik kocht een boek en liet hem signeren. Ik vind het echt fantastisch om op deze manier nieuwe auteurs te kunnen ontmoeten.

Een andere auteur die ik nog niet kende was Kennedy Ryan, Marielle waarmee ik samen was had bij haar een boek gereserveerd en ik stond dus met haar in de rij. Ik heb ook meteen een boek meegenomen en ze was mega enthousiast dat zorgt er altijd weer voor dat ik auteurs nog leuker vind.

Ook een nieuwe auteur voor mij was Nana Malone, ik zag wat filmpjes van haar in de facebook groep van RARE en ze was zo ontzettend enthousiast. Ze was de laatste auteur die we bezochten en daarna zat ik ook echt weer vol met energie. Ik kocht ook nog een boek dus ik kan ook deze auteur gaan ontdekken.

Dat was het voor deze week wat betreft RARE, dan nu mijn andere haul. Want tja als ik in Londen ben ga ik niet weg zonder nog meer te kopen natuurlijk haha.

We zijn eerst naar de Forbidden plante geweest en daar kocht ik een mooie journal van Luna Lovegood en een pin. Ik hou echt van Luna!!

Ook kocht ik daar het boek Protect the prince wat het vervolg is op Kill the queen. Ik ben erg benieuwd naar dit boek.

Daarna zijn we thee gaan drinken in een fantastisch theehuisje en daar kocht ik ook de thee die ik dronk. Een heerlijke thee die maakt naar onder andere kokosnoot.

Vervolgens gingen we naar de Watersones en ook daar kocht ik boeken namelijk Pumkin’ heads gesigneerd!!

En de nieuwe van Holly Bourne!!!!

We zijn tot slot nog bij de paperchase geweest en daar kocht ik ook weer heel wat.

Stickers en pennen, eigenlijk drie maar de derde pen zat in een tas in de koffer die dicht was haha.

Ook kocht ik sticky notes voor in mijn boeken. Ik vind het heerlijk om mooie quotes en mooie stukken te markeren voor mezelf op deze manier.

Tot slot kocht ik er heel veel kaartjes om mee te journalen haha.

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

4 oktober 2019 at 17:33

Wat een heerlijk verslag. Ik vind het echt leuk om de gezichten achter de verhalen te leren kennen. Al heb ik natuurlijk van minder van deze auteurs boeken gelezen als jij. Van vier van hen denk ik (Rebecca Yarros, Amanda Bouchet, Elle Kennedy en C.M.Stunich). Ik volg hen niet online maar nu ik zag dat Rebecca een Deadly Hallows jurk aanhad vind ik haar natuurlijk meteen nog leuker. 🙂Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WWW Wednesday #73

25 september 2019

%d bloggers liken dit: