TTT: Top tien beste liedjes van 2014

Top Ten Thursday banner

Zo tegen het eind van het jaar krijg je weer de lijstjes, nu moet ik toegeven dat ik deze best lastig vind. Ik luister wel graag muziek maar meestal niet de populaire muziek dus ik ga mijn best doen en van mijn top 5 video’s toevoegen.

1. Don’t van Ed Sheeran: Het nieuwe album heb ik eigenlijk meteen gekocht de dag dat het uitkwam en ik vind dit ook een ontzettend mooi nummer.

2. I don’t want to change you van Damien Rice: Ik ben al heel erg lang fan van de muziek die deze man maakt en dit is zijn nieuwste single

3 My Silver Lining van First aid kid: Een band die ik eigenlijk dit jaar pas heb leren kennen. Maar ik vind de muziek super en je kunt er heerlijk bij lezen

4. Take me to church van Hozier: Ik vind dit echt een heerlijk nummer om lekker hard aan te zetten.

5.  Streets van Kensington: Ook zo’n heerlijk nummer om hard aan te zetten en mee te zingen.

6. Nothing really matters van Mr. Probz: ik vond het nummer Waves ook ontzettend mooi en dit is geen uitzondering

7. Baby don’t lie van Gwen Stefanie: Ik vind dit ook gewoon een erg fijn nummer.

8. Thinking out loud van Ed Sheeran: Tja ik ben fan van zijn muziek!

9. oké dit is een beetje vals spelen als dat mag maar Waarom van Jamai, dit nummer komt uit de musical Miss Saigon maar ik ben naar musicals in concert geweest en vond de versie die Jamai deed echt ontzettend mooi! Dus voor mij komt hij uit 2014!

10. Laat het los van de Frozen soundtrack gezongen door Willemijn verkaik de soundtrack is in 2014 uitgekomen dus deze mag! Ik vind het echt een heel mooi nummer en als Disney fan kijk ik deze film heel graag. ( en mijn oudste dochter is groot fan van de film en heeft deze Disney reis een echte prinses Anna jurk gekregen en wat was ze mooi! )

Dat is mijn top 10 ik ben benieuwd naar die van jullie!

4 gedachtes over “TTT: Top tien beste liedjes van 2014

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.