Recensie: Happily ever crowned van Lexi C. Foss en Anna Edwards

Recensie: Happily ever crowned van Lexi C. Foss en Anna EdwardsHappily ever crowned Series: Underworld Royals #1
on 1 oktober 2019
Genres: Dark romance, Paranormal
Pages: 259
Format: e-book
Goodreads

"I do."
Two words that signed over my soul to a monster, all to save a kingdom I knew little about. This isn't a fairy tale. No knights in shining armor, only kings fighting for power. And my heart is the key.

A game designed to shatter even the harshest of resolves.
My husband wants to debase me. To break me. To destroy my spirit. To possess every inch of my soul through acts so heinous, I can hardly breathe. And he's using six men to do it. Including him. Adrik, Prince of Noxia.

Desire.
Such a wicked twist of fate. Happily-Ever-After may not exist here, but amorous energy rises after a night of unbridled passion. A night I should hate, but don't.. A night I long to repeat.

"I love you."
A statement I will never say. Not even to him--my dark prince who plays in the shadows, engaging me in a forbidden dance of hope and adoration. He promises me a new crown, in exchange for my heart.

Vengeance
I will not be owned.
I will rise above them all.
And the only crown I will wear is the one drenched in their blood.

Author's Note: This is a dark paranormal romance. Please read the author's note at the beginning (available in the "look inside" feature) if you have any concerns about dark content.

Ik heb een recensie exemplaar ontvangen in ruil voor een eerlijke recensie

De achterflap:

Bij het lezen van de tekst over dit boek denk ik meteen: Ja dit wil ik lezen!!! ik was meteen geïntrigeerd door dit boek en ik wilde graag weten hoe het zou aflopen en wat er zou gebeuren. Nu lees ik de laatste tijd best veel dark romance maar nog niet in een paranormal jasje. Dus ik ben heel benieuwd.

Mijn mening:

Dit boek past echt precies in mijn straatje, het heeft alles wat ik tof vind, toffe personages, een goede setting, wat steam maar ook echt donkere elementen die niet voor iedereen zijn.

Je leest het boek vanuit twee perspectieven, wat ik hier tof aan vind in dit boek is dat je het verhaal dus ook echt van twee kanten ziet, maar ook twee personages echt ziet groeien.

Ik vond Valora echt een tof personage, haar groei is denk ik wel de grootste en dat is ook niet vreemd. Ze is door haar ouders uitgehuwelijkt op een hele jonge leeftijd, opgegroeid zonder haar ouders en eigenlijk best onwetend gehouden. De man waarmee ze moet trouwen is echt een eikel en dat merk je meteen. Hij regeert in de onderwereld een gedeelte van het koninkrijk. Aangezien Lucifer natuurlijk de meest machtige is. Maar hij regeert met het aanjagen van angst om zo loyaliteit af te dwingen en dat is bij zijn vrouw niet anders. Een van de dingen die hij doet is een wedstrijd organiseren waarbij zes mannen elk een nacht met zijn vrouw krijgen om haar te leren hoe ze een man moet behagen. En geloof me het zijn allemaal gruwelijke mannen bah.

Er springt er eentje uit en dat is Adrik, hij is daar echter ook nog met een ader motief en dat is dan ook wel weer tof om te lezen. Ik wil er niet teveel over zeggen om het verhaal niet te spoilen maar je snapt waar hij vandaan komt en waarom hij doet wat hij doet. Maar je ziet ook zijn groei, zijn inzichten in zijn acties en de gevolgen daarvan.

Dit alles zorgt ervoor dat het boek spannend blijft tot de laatste bladzijde met een plottwist die ik echt niet aan zag komen.

Mijn conclusie:

Een heerlijk boek! Ik raad iedereen die van dark paranormal romance houd aan om dit boek te lezen. Het is echt een super tof boek!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: