RARE Londen part 2

Vandaag deel twee van mijn verslag van RARE Londen 2019, pfff het voelt alweer zo lang geleden en ik vind het zo jammer dat het weer voorbij is! Er is een kans dat ik in 2021 nog eens ga, ik vond het te leuk om het alleen maar bij deze ene keer te laten. Maar goed laten we snel verder gaan met het verslag van deze editie.

Amy Daws is een auteur die ik echt ontdekt heb door RARE. Ik heb nu twee boeken van haar gelezen en ik weet zeker dat er nog meer zullen volgen.

Raven Kennedy is ook een nieuwe auteur voor mij zij schreef samen met Coralee june een bully romance en ik vind dat een tof genre. ik heb het boek nog niet gelezen maar wilde wel kennis maken met de auteur en mijn boek laten signeren natuurlijk.

Coralee June zat ernaast en naast het boek dat ze schreef, heb ik van haar Sunshine & Bullets gelezen. Dit boek heeft mij echt enorm verrast en ik ben dan ook heel benieuwd naar het tweede deel!

Zo af en toe kom je wel eens een auteur tegen waarvan je denkt, jeetje hoe kun je dit schrijven! Maar wat is het ontzettend gaaf. Siobhan Davis is zo’n auteur, haar boek Cruel intentions is echt zo ontzettend gaaf!

Een auteur waaraan ik één van mijn beste vriendinnen te danken heb is Amelia Hutchins dus ook haar wilde ik ontmoeten natuurlijk.

Kelly Armstrong is denk ik wel één van de bekendste auteurs die er was. Nu heb ik haar Bitten serie nog niet gelezen maar wel haar YA serie. Ze is echt super aardig!

M.J. Fields, wow wat een aardige vrouw is zij!! ik moet eerlijk bekennen dat ik het boek nog niet gelezen heb maar dat ga ik zeker nog doen!

Het boek Church van Stylo Fantome is echt heel bijzonder, je moet er echt even aan wennen. Maar de auteur is echt geweldig. Ik vond haar bordje echt zo leuk haha.

Sam Mariano was een beetje verlegen, maar dat zou je niet denken als je haar boeken leest. Ik vond het erg leuk om haar te ontmoeten en ik ben benieuwd naar haar andere boeken.

Black van T.L. Smith is zonder te overdrijven een boek dat ik in 1 dag las! Het is echt een heel spannend en gaaf boek!

Anne Eliot ik geloof echt dat zij de aardigste auteur is van allemaal die ik ontmoet heb. Ze nam echt de tijd voor ons en ik kreeg zelfs het tweede deel van haar serie mee!

Een boek dat echt heel veel indruk op mij heeft gemaakt is When ashes fall van Marni Mann, ik vond het dan ook erg tof om haar te ontmoeten!!!

Dan de auteurs waar ik geen foto mee heb gemaakt of waar ik geen boek van heb of in sommige gevallen geen fysiek boek.

Ten eerste Cindi Madsen, ik heb op mijn e-reader het boek Cinderella screwed me over staan, lijkt me fantastisch maar ik ben er gewoon nog niet aan toe gekomen. Ze was wel ontzettend aardig!

Colleen Gleason is een auteur die ik last minute ontdekte, ze heeft bijvoorbeeld een serie die omschreven wordt als Buffy the vampire slayer in victoriaanse tijd, dat vind ik dan weer tof! Dus ik ben ook even bij haar langs geweest en kreeg van haar een novella mee!

Terwijl we aan het wachten waren om Anne Eliot te ontmoeten zag ik op de tafel ernaast een hele toffe cover! Dus besloten we daar ook even langs te gaan. Het bleek dat de de auteur Kensie Hart was. Ik heb ook meteen een kaartje van het boek meegenomen want dat klinkt ook echt fantastisch.

Een auteur waar we eigenlijk naartoe gestuurd zijn was Alyson Santos, zij schrijft rockstar romance en wat heel gaaf is, is dat zij dus zelf ook muzikant is!

Tot slot Sara Ney, ik had wel een boek van haar maar geen foto gemaakt. Het was gewoon ook zo druk bij deze auteur. Maar ik vind haar boeken heel leuk!

Tot slot natuurlijk ook nog mijn hele gave booksleeve!!!!

Dat was  het dan, het zit er nu echt op……nu nagenieten alle vervolgdelen lezen waar ik nog niet aan toe ben gekomen en misschien sparen voor 2021???

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

3 oktober 2019 at 18:13

Ik zie je echt stralen <315 oktober 2019 at 17:54

Ik liep nog een beetje achter met mijn blogfeed. Je booksleeve gaat inderdaad snel vooruit. Niet moeilijk dat je je verslag in twee moest splitsen. Zo leuk dat je al die auteurs hebt kunnen ontmoete en ik ben in volle bewondering voor jouw armspieren. Of waren jullie zo slim om een trolley mee te nemen om al die gesigneerde aanwinsten in te vervoeren? 😉Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WWW Wednesday #

2 oktober 2019

Boek haul september 2019

4 oktober 2019

%d bloggers liken dit: