De week van een boekenworm

Weer een week met weinig foto’s sorry jongens!! Maar goed dat daargelaten er is toch echt weer een week voorbij. De eerste week van oktober mijn favoriete maand van het jaar. Want ik hou van Halloween!!! Wat betreft lezen ben ik echt een beetje all over the place maar goed de maand is pas net begonnen! Kijk je mee naar de eerste week?

Maandag: 

Vandaag een gewone werkdag en niet eens zo’n hele drukke en dat is wel fijn na al die drukke weken die we gehad hebben. Ik geniet er maar een beetje van want je weet nooit wanneer dat weer voorbij is. Als ik thuis ben komen de meiden ook thuis en ben ik lekker met hen bezig. We rommelen wat aan samen en als ze eenmaal in bed liggen lees ik nog een beetje en probeer dan ook te gaan slapen.

Dinsdag:

Vandaag is de eerste dag van oktober! Wat gaat een jaar toch hard he? Ik heb een beetje een rommelige ochtend en dan wordt ik gebeld door Herlaarlof voor Lotte. Ze hebben wat voorstellen om haar te helpen en voor één van deze voorstellen heb ik school nodig. Dus ik klim in de mail en stuur een mailtje naar de leraar van Lotte. Ik merk dat ik er toch wat onrustig van wordt. Want het liefst heb ik dit soort dingen gewoon meteen en goed geregeld. Ik kom niet meer echt aan lezen toe en voor ik het weet zijn ook de meiden weer thuis. Ik ga met Eline naar zwemles en in de avond kijk ik tv. mijn concentratie is echt helemaal weg.

Woensdag:

Ik sta op met een enorme migraine en neem dus snel medicatie in. Helaas werkt het niet echt maar we hebben een druk programma. We beginnen met boodschappen en we gaan daarna een nieuw bed uitzoeken voor Sanne. Het is tijd om haar ledikant in te ruilen voor een peuterbed. Sanne zelf denkt daar echter heel anders over en sleept ons de hele winkel door en vermijd de bedden. Uiteindelijk kiezen wij er eentje en die middag moet ze er voor het eerst in slapen. Dat gaat helaas minder goed dan gepland. Ik lig op bed omdat de hoofdpijn niet te doen is en zeg ook D&D af. In de avond laat zakt de hoofdpijn en voeg ik me toch nog even bij de groep om te kletsen. Eenmaal in bed ben ik echt heel erg moe en slaap ik vrij snel.

Donderdag:

 Zo’n dag na een migraine blijft dat altijd een beetje sluimeren en soms wordt het een nieuwe aanval en soms gaat hij weg. Hopelijk gaat hij vandaag weg want we hebben een bijeenkomst bij de gemeente waar we werkzaam zijn. Ik vind het een beetje een lange ochtend en ben blij als ik weer naar huis mag. Eenmaal thuis doe ik het rustig aan anders weet ik zeker dat mijn migraine weer terug komt. Ik ga mee de meiden ophalen van school en spreek nog even met de meester van Lotte over Herlaarhof. Alles is nu geregeld en ik ga gerust naar huis. Na het eten en als de meiden in bed liggen probeer ik nog wat te lezen maar het gaat gewoon echt niet. Ik heb er gewoon echt geen aandacht voor deze week. 

Vrijdag: 

Vandaag weer een werkdag maar doordat de man van een cliënt in het ziekenhuis ligt hebben we een rommelige dag waarbij we het gevoel hebben dat we overal achter aan hobbelen. Gelukkig is de dag ook snel voorbij en eenmaal thuis plof ik op de bank. Nou ja tot Sanne wakker is want dan moet er gespeeld worden natuurlijk. Sanne blij, de andere twee ook blij met de aandacht van mama en in de avond gaan ze met opa en oma mee ( een weekend ritueel tegenwoordig ) ik kijk The masked singer en heb heel veel lol met het programma en tussendoor lees ik een beetje op mijn e-reader. Ow ja en vandaag kwamen de schoenen van The nightmare before christmas uit!!!! Die heb ik natuurlijk meteen gekocht!!!!

Zaterdag:

Ik wordt uit mezelf wakker en dat is wel eens fijn! Vandaag moet ik werken maar ga ik ook nog even naar de stad met de meiden voor een nieuwe winterjas. Het is een hectische dag, we rijden op en neer en ik heb het gevoel dat we geen rust momentje kunnen pakken. Eenmaal thuis plof ik op de bank en ben ik ook echt moe. Ik kijk in de avond De beste zangers en app nog lang met één van mijn beste vriendinnen over van alles.

Zondag:

 Ik wordt best laat wakker vandaag, ik had het nodig blijkbaar. Als ik eenmaal uit bed ben en ontbeten heb lees ik nog wat en ga dan boodschappen doen. Na het boodschappen doen ga ik mee naar mijn ouders waar de meiden zijn en als de jongste op bed ligt en de oudste twee samen spelen lees ik lekker. Na het eten gaan we nogmaals zonder kinderen naar huis. Dit is niet gebruikelijk maar ze hebben morgen een studiedag en zo hoeft mijn vader die oppast er niet extreem vroeg uit. Ik pak mijn spulletjes voor de Halloween swap in en maak een sneak peak en ga daarna nog even bloggen en sluit de dag af met Flirty Dancing. 

Hoe was jouw week? 

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

9 oktober 2019 at 14:23

Wat een superleuke stickers op jouw sneak peak! Ik ben ook echt blij dat het oktober is. Ik ben dan wel geen fan van enge dingen, maar het duistere sfeertje rondom Halloween vind ik dan weer wel erg leuk. Dit jaar organiseert de buurtvereniging ook een trick-or-treat tocht langs alle aangesloten wijken dus dit jaar komen er waarschijnlijk voor het eerst kleine monstertjes hier aan de deur en dat vind ik zó leuk. Ik moet alleen nog wel een leuk kostuum zien te verzinnen voor Noud.

Mijn week was ook een beetje lamlendig. Noud was af en aan ziek en pakketdiensten liepen steeds achter waardoor ik bijna een hele week aan huis gekluisterd ben geweest in afwachting van pakketten en van de nieuwe bank.

Ik heb wel een goede leesweek gehad, maar aangezien ik vorige maand echt jammerlijk weinig heb gelezen was ik daar ook echt wel weer aan toe.14 oktober 2019 at 16:18

Ik ben zo benieuwd naar alle pakketten!!!!! ♥Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Boek haul september 2019

4 oktober 2019

%d bloggers liken dit: