WWW Wednesday #75

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe WWW Wednesday. Wat heb ik gelezen, wat ben ik aan het lezen en wat ga ik hierna lezen? Die laatste moet je bij mij altijd met een korreltje zout nemen want ik wissel nog al eens van gedachten haha. Maar goed dat maakt niet uit, ik kan altijd een gokje doen toch? Kijk je snel mee met mijn WWW?

Wat heb ik gelezen?

Ik heb echt geen enkel boek uitgelezen de afgelopen week, ik ben gewoon heel rusteloos en daardoor kom ik niet echt aan lezen toe.

Wat lees ik nu?

Ik heb een heel aantal boeken staan in mijn goodreads app, vandaag verscheen het boek Getting played op mijn kindle dus ben daar aan begonnen. Of ik het afmaak weet ik niet. Ik heb me er even bij neergelegd dat Lezen niet echt heel top gaat en dat is oké

Wat ga ik hierna lezen?

Ik hoop wel te kunnen beginnen aan into the drowning deep aangezien dit boek me echt heel erg tof lijkt.

 

Wat is jouw WWW?

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

9 oktober 2019 at 14:07

Ooooeh, ‘Into the drowning deep’ ziet er gaaf uit. Die ga ik ook maar eens opzoeken op Goodreads.



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: