De week van een boekenworm

Als deze blogpost online komt ben ik onderweg naar Disneyland Parijs, voor vier dagen Halloween fun in Disney style. Maar goed dat is deze week en deze post gaat over wat ik de afgelopen week gedaan heb. Niet zoveel om eerlijk te zijn haha. ik heb geen boek uitgelezen, ik heb een beetje tv. gekeken en ben lekker bezig geweest met de meiden.

Maandag: 

Vandaag is gewoon een werkdag, ik sta op en na mijn ontbijt maak ik de meiden wakker. Ik vind het altijd fijn om ze nog even te zien voor ik ga werken. Na mijn werk doe ik eigenlijk ook niet zo heel veel, ik voel me een beetje afwezig vandaag. Ik kan me niet concentreren op mijn boek, dus kijk ik 10 Things I hate about you. Dit is nog steeds één van mijn meest favoriete films.

Dinsdag:

Vandaag een druk dagje, eerst breng ik Eline naar school en ga dan met Lotte naar Herlaarhof voor een kennismaking met één van de begeleiders van haar samen spelen groep. Lotte mocht vorig jaar over, maar wel met de belofte dat we zouden gaan werken aan haar verlegenheid, deze is namelijk echt heel extreem en belemmerd haar ook op school. Gelukkig heeft ze een leuke meester die haar graag wil helpen en nu hopen we dat met de hulp van Herlaarhof we haar de juiste hulp kunnen gaan geven. Ik breng haar daarna weer terug naar school, waar ze de deur open mag maken ( deze is altijd afgesloten en we kregen de sleutel mee van de meester op het schoolplein ) en ze daarna de rest van de dag naar school is geweest. Ik ben heel benieuwd hoe ze het gaat doen op de groep. Na schooltijd was het voor Eline weer tijd voor zwemles en ik ben zo trots op haar! In de avond doe ik wederom weinig, ben weer erg afwezig voor mijn gevoel en ga slapen nadat ik nog wat lees op mijn e-reader.

Woensdag:

Vandaag begin ik met werken, normaal ben ik blij op woensdag maar eens in de zoveel tijd werk ik even een paar uurtjes. Ik heb dan een overleg over een gezin waar ik werk. Daarna ga ik weer naar huis en komen er twee vriendinnetjes spelen. Het is gezellig en de tijd vliegt voorbij. In de avond hebben we normaal D&D maar manlief ging met een beste vriend naar een concertregistratie van Metallica. Ik heb dus lekker tv. gekeken en voor het eerst in een hele lange tijd sliep ik weer eens op tijd.

Donderdag:

Vandaag een gewone dag eigenlijk, ik heb de meiden naar school gebracht en mijn schoenen kwamen vandaag binnen!!!! ik had schoenen besteld van The nightmare before christmas en ik vind ze zo ontzettend tof! Ik en Lotte hebben nu dezelfde schoenen en dat is ook wel heel erg leuk, twinnen met je dochter. Ze vond het zelf ook heel leuk dat ze nu dezelfde schoenen heeft als mama. in de avond kijk ik een beetje tv en ga op tijd naar bed.  

Vrijdag: 

Ook vandaag weer een werkdag! Als de werkdag erop zit gaan we nog even langs een tuincentrum voor de Halloween afdeling. Ik koop nog wat leuke dingen en we gaan dan naar huis. De meiden zijn blij dat ik weer thuis ben en in de avond keek ik naar The masked singer, blijft een geweldig programma.

Zaterdag:

Vandaag ga ik met mijn moeder naar Eindhoven even mama/dochter tijd. Lotte heeft een feestje van haar bestie en de andere twee meiden zijn bij opa. ik koop nog wat Halloween dingen maar verder eigenlijk weinig. We gaan daarna nog wat boodschappen doen voor Disney. In de avond game ik met mijn man en lees nog een paar bladzijdes in mijn boek voor ik ga slapen.

Zondag:

 Vandaag is de dag van YALFU en ga ik V.E. Schwab ontmoeten!!! Ik moet zeggen dat ik in het begin nog niet zo heel veel zin heb in de dag, ik moet de koffers nog pakken voor Disney en heb daar dan wel heel veel zin in. Uiteindelijk heb ik een onwijs leuke dag! En wow wat is V.E. Schwab een onwijs lieve auteur. Ik hoop dat ik haar nog eens mag ontmoeten. In de avond kijk ik wat tv. en ga dan naar bed.  

Hoe was jouw week?

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments14 oktober 2019 at 08:54

Heel veel plezier in Disney!14 oktober 2019 at 16:01

Zucht ik ben verliefd op je schoenen, het enige dat ontbrak was je ketting 😉
Heel veel plezier in Disney!24 oktober 2019 at 18:42

Een vriendin kreeg die leuke schoenen van haar kersverse echtgenoot. Ze zijn echt heel leuk. De bloederige handstickers voor op je raam deden me direct aan Castiel denken en de legging vind ik echt super.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: