WWW Wednesday #76

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe WWW Wednesday. Wat heb ik gelezen, wat ben ik aan het lezen en wat ga ik hierna lezen? Die laatste moet je bij mij altijd met een korreltje zout nemen want ik wissel nog al eens van gedachten haha. Maar goed dat maakt niet uit, ik kan altijd een gokje doen toch? Kijk je snel mee met mijn WWW?

Wat heb ik gelezen?

Nog steeds helemaal niks! Ik zit een beetje in een leesdipje jongens. Ik heb gewoon even heel weinig zin om te lezen. En natuurlijk is dat ook oké

Wat lees ik nu?

Maar ik probeer wel te lezen, onder andere Into the drowning deep van Mira Grant, een boek over zeemeerminnen en deze zijn niet schattig! Ik heb nog niet eens zoveel gelezen maar nu al heftig!

Seven years ago, the Atargatis set off on a voyage to the Mariana Trench to film a “mockumentary” bringing to life ancient sea creatures of legend. It was lost at sea with all hands. Some have called it a hoax; others have called it a maritime tragedy.

Now, a new crew has been assembled. But this time they’re not out to entertain. Some seek to validate their life’s work. Some seek the greatest hunt of all. Some seek the truth. But for the ambitious young scientist Victoria Stewart this is a voyage to uncover the fate of the sister she lost.

Whatever the truth may be, it will only be found below the waves. But the secrets of the deep come with a price.

Wat ga ik hierna lezen?

Ik heb echt nog geen idee, ik weet wel dat ik aan het einde van de week samen met mijn moeder ga beginnen aan The whisper man. Dit boek klinkt echt heerlijk creepy!

In this dark, suspenseful thriller, Alex North weaves a multi-generational tale of a father and son caught in the crosshairs of an investigation to catch a serial killer preying on a small town.

After the sudden death of his wife, Tom Kennedy believes a fresh start will help him and his young son Jake heal. A new beginning, a new house, a new town. Featherbank.

But the town has a dark past. Twenty years ago, a serial killer abducted and murdered five residents. Until Frank Carter was finally caught, he was nicknamed “The Whisper Man,” for he would lure his victims out by whispering at their windows at night.

Just as Tom and Jake settle into their new home, a young boy vanishes. His disappearance bears an unnerving resemblance to Frank Carter’s crimes, reigniting old rumors that he preyed with an accomplice. Now, detectives Amanda Beck and Pete Willis must find the boy before it is too late, even if that means Pete has to revisit his great foe in prison: The Whisper Man.

And then Jake begins acting strangely. He hears a whispering at his window…

Wat is jouw WWW?

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

17 oktober 2019 at 20:15

Ik heb net Ik durf je niet te zeggen van Christina Lauren uit, ben nu bezig in Izzy + Tristan van Shannon Dunlap en wil hierna beginnen in De boekendief van Markus Zusak. Helaas is het bijna tentamenweek, dus heb ik weinig tijd voor lezen, maar een mens mag dromen..Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: