Book Haul November

Book Haul Banner

Deze maand had ik ook weer een flinke Haul mede dankzij de boekenbeurs in Antwerpen en het Best of YA event. Dus hier zijn de boeken die ik deze maand verzameld heb.

1

 

Deze twee boeken ben ik heel benieuwd naar en ik las in de folder van Best of YA dat beide auteurs aanwezig zullen zijn op het best of YA even in het voorjaar van 2015!

2

 

Deze drie boeken kocht ik op het best of YA event, het eerste deel heb ik al gelezen en vond ik erg goed. Ik ben dan ook benieuwd naar de rest.

3

 

Ik las overal recensies van het Rosie effect en toen ik dit boek in de winkel zag liggen besloot ik het mee te nemen. Ik ben heel erg benieuwd naar dit verhaal.

5

 

Deze twee boeken kocht ik op de boekenbeurs in Antwerpen, de laatste tijd lees ik wat meer fantasy en ik las dat deze boeken over draken gingen. Dat maakte mij heel nieuwsgierig.

6

 

Ook dit boek kocht ik op de boekenbeurs, inmiddels heb ik hem ook al gelezen. Ik vond het een super goed boek en ben nu ook heel nieuwsgierig naar de film.

4

 

Ook dit boek kocht ik op de boekenbeurs in Antwerpen, ik ben er heel benieuwd naar!

7Ik moet het tweede deel nog steeds lezen maar ik wilde deze gewoon vast in huis hebben zodat ik meteen na deel twee zou kunnen beginnen aan deel 3.

En als laatste kreeg ik nog deze mooie Hogwarts Library box binnen! Ik ben er echt verliefd op.

8

Dat was mijn Haul voor deze maand, welke boeken heb jij gekocht? En heb je misschien één van deze boeken al gelezen en wat vond je er van?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

30 november 2014 at 10:06

Ik heb Drakenhoeder gelezen en ik vond hem erg goed. Deel 2 van de Ravenjongens is ook erg gaaf 🙂 En de Hoggwarts Library is echt geweldig, heb hem thuis ook een mooi plekje in mijn boekenkast gegeven 🙂30 november 2014 at 11:11

De boeken van Robin Hobb vind ik super goed. Blue Lily, Lily Blue heb ik net uitgelezen en dus wordt het weer wachten tot deel 4 uit is. En het eerste deel van de boeken van Veronica Rossi heb ik ook nog liggen om te lezen 🙂30 november 2014 at 12:08

Mooie haul! Ik ben ook erg benieuwd naar Een Wereld Zonder Hemel en Gone Girl!30 november 2014 at 19:08

Ah, wat een leuke boeken allemaal! Ik ben erg benieuwd wat jij van de Girl Online vindt.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Harry Potter Leesmarathon

29 november 2014

%d bloggers liken dit: