De week van een boekenworm

De herfstvakantie zit er alweer op, de week is echt heel hard gegaan en langzaam kruipt Halloween ook dichterbij. Ik heb deze maand een dipje in mijn lezen, ik lees heel weinig, kan me slecht concentreren. Dus ja ik probeer andere dingen te doen die ik wel leuk vind op dit moment. Natuurlijk vind ik het jammer, maar het komt vast wel weer goed.

Maandag: 

Vandaag vertrekken we naar Disneyland Parijs. De kinderen hebben er enorm veel zin in, ik iets minder maar dat heeft meer te maken met het feit dat mijn wekker om kwart voor 3 ging haha. Eenmaal onderweg slaap ik best veel, ik ben gewoon heel erg moe en dat is iets wat al een tijdje speelt. Dus ik geef me er maar aan over op dit moment. De reis gaat best snel en voor we het weten parkeren we de auto op de parkeerplaats van Disney en gaan we naar de meest magische plek die er is. De gezichtjes van de meisjes zijn zo mooi om te zien en als mama is dat eigenlijk alles wat je nodig hebt. Samen met Lotte tel ik de geesten die in Main street staan, met Eline geniet ik van alle fotomodel momentjes die ze pakt en Sanne is overal zo enthousiast over dat het aanstekelijk is. We doen wat attracties, eten lasagne en pizza en gaan daarna op weg naar de camping. Daar aangekomen hebben we een mooi stacaravan en halen frietjes om te eten. Het is een heerlijke avond, we hebben een beetje moeite met Sanne die niet wil slapen, maar daarna lees ik lekker en slaap ik op de kamer bij Lotte in plaats van bij mijn man want daar ligt Eline.

Dinsdag:

Ik heb eigenlijk best goed geslapen, en ook de kids slapen best uit. Dus redelijk uitgerust spring ik onder de douche en na het ontbijt gaan we weer richting Disney. Vandaag gaan naar het andere park, de studios. Grote favoriet hier is de ratatouille attractie, dus die doen we als eerste. We blijven eigenlijk de rest van de dag hier en hebben het enorm naar onze zin. De kinderen kiezen om beurten een attractie en dat gaat heel goed. We hebben weinig wachtrijen en dat maakt het natuurlijk wel wat leuker. Als het tijd is om te gaan eten gaan we naar Annette’s diner, dit is geheel in fifty’s style en er rijden ook echt obers rond op rolschaatsen. Het eten is heerlijk, helaas merken we ook weer dat we in Frankrijk zitten, we proberen bij drie verschillende mensen drinken te bestellen die net doen of ze ons niet verstaan…..echt een irritatie puntje van mij hoor! Daarna gaan we terug naar de camping en als de kids op bed liggen spelen wij nog wat kaartspelletjes, met lekkere toastjes en kaasjes erbij.

Woensdag:

Oké dat tweepersoonsbed slaapt wel echt minder goed….Ik wordt minder uitgerust wakker maar goed we gaan er weer voor vandaag! Helaas begint de dag niet echt heel fijn met regen. Maar goed we gaan toch naar het park, we hebben regencapes dus dat komt goed. Het klaart gelukkig wel op en het wordt toch nog een hele leuke dag. We gaan nogmaals in de phantom manor en ik vind dit echt de meest toffe attractie helemaal nu hij is opgeknapt! Die avond eten we bij Vapiano en op de camping lees ik lekker verder in mijn bloederige meerminnen boek.

Donderdag:

Vandaag alweer de laatste dag en het is echt een hele slechte dag, het regent non stop. We beslissen dus dat we alleen het park even ingaan voor de laatste souvenirs en dan gaan we naar huis. Het is mooi geweest zo en we hebben heerlijke dagen gehad. De terugweg duurt wat langer, manlief rijd een keer verkeerd en we treffen wat files. Maar ik lees onderweg, doe wat dutjes en luister drie keer naar de film Coco haha. Eenmaal thuis brengen we de meiden meteen naar bed en snel daarna ga ik ook want morgen moet ik gewoon werken.  

Vrijdag: 

Ik ben zo moe als de wekker gaat! Ik wil helemaal niet opstaan…..naast me ligt Lotte die is in de nacht bij ons in bed gekropen en stiekem vind ik dat soms best fijn! Het idee dat ze je in de nacht nodig hadden zoals ze je nodig hadden toen ze nog een baby waren. Ik sleep mezelf uit bed en door de werkdag heen. Ik merk dat mijn concentratie gewoon wat minder groot is. Maar goed dat geeft niet ik doe mijn werk en als we klaar zijn gaan we naar Eindhoven want vanavond is het weer leesclub. We hebben The grace year gelezen en wow wat een boek! De leesclub is super gezellig maar ik ontwikkel wel een heerlijke migraine. Eenmaal thuis ga ik dus snel naar bed en hopen dat het snel zakt. Ik slaap erg onrustig helaas.

Zaterdag:

Ik wordt echt al om kwart over 5 wakker….maar nog steeds migraine en voel me verder ook niet heel tof. Ik neem nog wat medicijnen voor de migraine in en slaap nog even. Ik moet er wel redelijk op tijd uit want ik ga naar de kapper vandaag. Voor we naar de kapper gaan, kopen we nog wat Halloween dingen en ik ben blij als ik bij de kapper even kan zitten want hallo koorts. In de middag ben ik met de kids bij mijn ouders en slaap ik, ik ben moe en ziek en gelukkig vinden mijn ouders het geen probleem. We eten een heerlijke kippensoep en de meiden blijven bij opa en oma wat ik heel fijn vindt. Zo kan ik namelijk een beetje bijtanken en hopelijk uitzieken zodat ik niet echt de griep ga krijgen. Thuis kijk ik met mijn man The masked singer terug en daarna de nieuwe aflevering van Supernatural. Ik bespreek met vriendinnen dat het niet eerlijk is dat Jensen Ackles zo perfect is haha. Ik lees nog wat, spring even onder de douche en ga dan naar bed.

Zondag:

Ik en vriendin vinden eigenlijk dat je op zondag gewoon niks zou moeten doen en gewoon in je pyjama op de bank zou moeten zitten….maar dat gaat helaas niet. Ik ben in eerste instantie al heel vroeg wakker met weer super veel hoofdpijn. Dus ik neem mijn migraine medicijnen in en ga dan weer even terug naar bed. Ik val weer in slaap en wordt pas rond 11 uur wakker. Ik ga uit bed, maak wat foto’s voor Instagram en dan is het tijd om boodschappen te doen. Na de boodschappen heb ik een verjaardag en daar ben ik eigenlijk de rest van de dag. Eenmaal thuis, breng ik de kids naar bed, zorg ik dat alles vast weer klaar staat voor morgen als school weer begint en plof dan op de bank. De rest van de avond lees ik een beetje en verder doe ik eigenlijk niks meer.

Hoe was jouw week? 

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

21 oktober 2019 at 20:53

Annette’s diner is ook mijn favoriet! En het uhh Rain Forrest cafe? Stiekem wil ik gewoon alleen heel even heen en weer naar disney om het nieuwe spookhuis te zien en te shoppen ♥26 oktober 2019 at 14:39

Huh, zo bizar dat de bediening daar zo slecht is. Je zou toch denken dat het de bedoeling is dat ze de kans om iets te kunnen verkopen grijpen en hun klanten dan ook echt proberen te helpen.

Ik vind het echt zo jammer dat het 14de seizoen van Supernatural nog steeds niet in de winkel ligt want dat kan ik pas kijken wanneer ik het kan gaan kopen. Dus nu maar hopen dat ik zowel van dat seizoen als van het laatste geen spoilers tegenkom.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: