WWW Wednesday #77

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe WWW Wednesday. Wat heb ik gelezen, wat ben ik aan het lezen en wat ga ik hierna lezen? Die laatste moet je bij mij altijd met een korreltje zout nemen want ik wissel nog al eens van gedachten haha. Maar goed dat maakt niet uit, ik kan altijd een gokje doen toch? Kijk je snel mee met mijn WWW?

Wat heb ik gelezen?

Ik moet helaas bekennen dat ik nog steeds geen boek heb uitgelezen. Ik ga deze maand heel langzaam. Ik heb het gewoon druk in mijn privé leven en dan staat lezen op een laag pitje en dat is oké

Wat lees ik nu?

Ik lees nu twee fysieke boeken. Nog steeds into the drowning deep van Mia Grant en die vind ik echt fantastisch! Ik hou van de setting en de manier waarop de personages neergezet worden. Het verhaal is creepy en af en toe best smerig, maar dat is wel mijn ding. Ik ben echt heel benieuwd hoe dit boek gaat aflopen.

Seven years ago, the Atargatis set off on a voyage to the Mariana Trench to film a “mockumentary” bringing to life ancient sea creatures of legend. It was lost at sea with all hands. Some have called it a hoax; others have called it a maritime tragedy. Now, a new crew has been assembled. But this time they’re not out to entertain. Some seek to validate their life’s work. Some seek the greatest hunt of all. Some seek the truth. But for the ambitious young scientist Victoria Stewart this is a voyage to uncover the fate of the sister she lost. Whatever the truth may be, it will only be found below the waves. But the secrets of the deep come with a price.

Daarnaast lees ik ook The whisper man, dit boek heeft ook echt een creepy vibe en wat ik heel fijn vind korte hoofdstukken. Het maakt het makkelijker om even een hoofdstuk te lezen.

If you leave a door half-open, soon you’ll hear the whispers spoken… Still devastated after the loss of his wife, Tom Kennedy and his young son Jake move to the sleepy village of Featherbank, looking for a fresh start. But Featherbank has a dark past. Fifteen years ago a twisted serial killer abducted and murdered five young boys. Until he was finally caught, the killer was known as ‘The Whisper Man’. Of course, an old crime need not trouble Tom and Jake as they try to settle in to their new home. Except that now another young boy has gone missing. And then Jake begins acting strangely . He says he hears a whispering at his window..

Op mijn e-reader ga ik beginnen aan Heist van Kezzy Sparks

A jilted ex. A scheming dark witch. A magical crime of the century. Melanie Perkiss, Buffalo NY’s most capable witch hunter, accepts the onerous task of chasing down a sorceress who, while acting on behalf of a vengeful ex, has magically deprived a man of his genitals and vanished. The case is as perplexing as it is urgent. The victim, Casey, is just about head to the altar with his girlfriend, and imagine the pressure this brings on Mel. Added to that, the witch whom Mel chases is not just cunningly elusive, she also has powers to destroy anyone who dares apprehend her. Will Mell be able to corner the sorceress, recover the taken goods and save a doomed marriage, while bringing the conspirators to justice? A thrilling modern day magical mystery, with a generous touch of humor. Mature audiences advised.

Wat ga ik hierna lezen?

Ik denk dat ik hierna Now entering Addamsville van Fransesca Zappia ga lezen. Ik ben zo ontzettend benieuwd naar dit boek! Dus ik hoop dat ik hem snel kan lezen. Haar vorige boek Eliza and her monsters is nog steeds één van mijn meest favoriete boek ooit!

Zora Novak has been framed. When someone burns down the home of the school janitor and he dies in the blaze, everyone in Addamsville, Indiana, points a finger at Zora. Never mind that Zora has been on the straight and narrow since her father was thrown in jail. With everyone looking for evidence against her, her only choice is to uncover the identity of the real killer. There’s one big problem—Zora has no leads. No one does. Addamsville has a history of tragedy, and thirty years ago a similar string of fires left several townspeople dead. The arsonist was never caught. Now, Zora must team up with her cousin Artemis—an annoying self-proclaimed Addamsville historian—to clear her name. But with a popular ghost-hunting television show riling up the townspeople, almost no support from her family and friends, and rumors spinning out of control, things aren’t looking good. Zora will have to read between the lines of Addamsville’s ghost stories before she becomes one herself.

 

Wat is jouw WWW?

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

26 oktober 2019 at 14:09

Ik las gisteren Pittig van Linsay Sands uit en dat boek was jammer genoeg een twijfelgeval. Er zatten een paar grappige scènes in maar ook heel veel ongeloofwaardige zaken. Al een geluk dat ik die boeken heel voordelig op de kop heb kunnen tikken want tot nu toe is de Argenaux-serie nog niet echt overtuigend. Maar nu wil ik graag eerst de geïllustreerde editie van Harry Potter and the Goblet of Fire herlezen en nadien Niet Nog Eens van Laura Janssens (herkenbare én hilarische cartoons)Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: