Friday Five: Favoriete bookish goodies

Het is weer tijd voor een nieuwe Friday 5! Het is alweer even geleden dat ik hier aan mee heb gedaan. Maar ja dit keer hebben we het over mijn favoriete kleur!  Deze wordt gehost door Joost van Nerdygeekyfanboy. Het thema van deze week is:

Favoriete bookish goodies

Ik hou van bookish goodies, maar toch vond ik het lastig om vijf verschillende te vinden. Kijk je snel mee wat ik heb gekozen?

Ten eerst natuurlijk kaarsjes, ik hou van kaarsjes! Hoe ze ruiken en als dan de verpakking ook nog eens leuk is, is het helemaal leuk om deze in de kast te zetten. De meeste kaarsjes in mijn kast zijn overigens van Letters & Lights.

Dan verschillende boekenleggers, dit is echt een hele kleine selectie, ik heb er echt enorm veel! Maar ja kan ze niet allemaal tentoonstellen haha.

Iets wat je niet heel vaak ziet maar ik wel heel tof vind zijn funko’s of figuurtjes die daar op lijken gebaseerd op boeken. Nu is die van Luna natuurlijk ook wel gebaseerd op de films, maar die van Mia Corvere is wel echt gebaseerd op de Nevernight boeken van Jay Kristoff. Hoe cool is dat!

Ik heb een hele verzameling booksleeves, ik heb er echt veel en er komen er ook steeds meer bij haha. Dit is mijn huidige favoriet van Tim Burton. Mijn favoriete shop is bookbesties die maakt echt zulke gave sleeves!

Tot slot pins, dit is iets nieuws, maar ik vind het zo tof. Bookish pins zijn gewoon heel gaaf. De owlcrate heeft er nu ook elke maand eentje bij.

Wat is jouw favoriete bookish goodie?

Benieuwd naar wat andere in hun top 5 hebben? Hieronder een lijstje met de andere deelnemers!!

Joost ( Nerdygeekyfanboy )

Esmee ( leesmee )

Eline ( All the Feels )

Laurie ( Laurie’s bookshelf )

Anneke ( Een letter meer graag )

Lieke ( Make it personal )

Sarina ( Live the book life )

Angela ( Faeraphel )

Kiki ( De bookgeek )

Robin ( My thousand lives )

Anneke ( Verhaalverliefd )

An ( Boekenvirus )

Bianca ( Bookalicious Journey )

Monica ( My perfect book life )

Joany ( cravingpages )

Chelsey ( leesmeemetmij )

Fleur ( Fleur-talks )

Conny ( conniesboekies )

Rianne ( Lilred )

Dalinja ( LifeasDalinja )

Merel ( Hebban young adult club )

Maud ( Loveleyoffflower )

Paula ( Must Magazine )

Liana ( Sterrenregen )

Valerie ( Valtorious)

Samantha ( Bookish Villainy )

Veerle en Celine ( Secrets of the tales )

 

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

26 oktober 2019 at 15:31

Bookmarks zijn mijn grootste favoriet. Daar heb ik er ondertussen zoveel van. Maar verder ook Funko’s, pins, kaarsen, notitieboekjes, booksleeves, …Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: