De week van een boekenworm

Een dagje later dan je gewend bent en dit allemaal omdat ik Halloween gevierd heb in Disney!! Maar natuurlijk was dat in het weekend en heb ik die week nog meer dingen gedaan. Dus laten we snel kijken naar mijn week.

Maandag: 

Voor de meiden begint school weer en daar hebben ze best wel wat moeite mee. Weer op tijd uit bed is toch wel moeilijk als je de avond ervoor niet wil slapen haha. Ik ga vandaag gewoon aan het werk en ik ben stiekem best een beetje blij als de dag er weer op zit. In de avond kijk ik een film en lees ik nog wat. Ik lees heel weinig de laatste tijd, niet omdat ik geen leuke boeken heb, maar ik heb er gewoon even minder behoefte aan.

Dinsdag:

Vandaag gaat Lotte voor het eerst naar haar samen spelen groep, super spannend natuurlijk! Ik breng eerst Eline naar school en dan is het zo ver. Het gaat goed op de groep en daarna gaat Lotte naar school, even kijken hoe dit gaat. Ik ga naar huis en rommel wat in huis. Als Sanne op bed ligt lees ik weer verder in mijn boek en later in de middag zit ik natuurlijk weer bij de zwemles. In de avond doe ik wederom niet zo heel veel, ik lees een beetje, kijk wat tv.

Woensdag:

Vandaag slaap ik uit! Heel gek op woensdag, maar manlief gaat mee met school met Eline. Ze hebben Nijntje gym en dus hoef ik niet op te staan. Ik neem het er van want de laatste tijd ben ik echt heel erg moe. Ik start daarna rustig op met Sanne en als hij terug is doen we snel even wat boodschappen. Beide meiden spreken niet af en dat is prima, we hebben een rustige middag en ik lees best veel vandaag! In de avond spelen we D&D en daarna lees ik nog wat voor ik in slaap val.

Donderdag:

Ik breng eerst de meiden naar school en eigenlijk doe ik vandaag heel weinig. Ik heb er gewoon niet zo’n zin in vandaag haha. Ik lees mijn boek uit en ik pak mijn spullen want vannacht vertrek ik wederom naar Disneyland Parijs. Ik merk dat ik het er een beetje moeilijk mee heb, ik ben sinds de geboorte van Lotte niet meer zonder kinderen in Disney geweest en het voelt toch een beetje als verraad haha. Ik slaap bij mijn ouders omdat we in de nacht vertrekken en het duurt ook echt heel lang voor ik slaap. Gelukkig kan ik in de auto weer verder slapen.  

Vrijdag: 

Vandaag dus lekker in Disney en het is echt mooi weer, we genieten van de dag. Gaan in een aantal attracties en natuurlijk gaan we ook een aantal winkeltjes binnen. Omdat we toch allemaal moe zijn gaan we redelijk op tijd naar de camping en in de avond kijk ik The masked singer, lang leven digitale tv! Daarna lees ik nog een paar bladzijdes en ga ik slapen.

Zaterdag:

Ik wordt wakker met hoofdpijn en dat is echt balen! Dus ik neem snel medicatie in en ga nog even slapen. Het is gelukkig nog vroeg en we gaan vandaag niet heel vroeg naar het park. Gelukkig slaap ik de hoofdpijn eruit en voor ik het weet vertrekken we weer richting het park. Vandaag is er een Halloween feest en ik ben er heel benieuwd naar. We kunnen meteen ons bandje halen en besluiten om op tijd te gaan eten. Zo zijn we de grote drukte voor en dat blijkt later heel slim te zijn geweest. We beginnen de avond met Illuminations en die is prachtig natuurlijk.

Daarna schuiven we meteen door voor de Villain show en de parade!

Ik vind het allemaal zo leuk! Ik hou echt van Halloween en ik vind het heel jammer dat het in Nederland niet zo leeft. We eten een enorme chocolade Phantom Manor en natuurlijk mag deze attractie ook deze avond niet ontbreken.

Hoewel het feest tot twee uur duurt blijven wij niet zo lang. Eenmaal thuis kletsen we nog wat na en gaan dan naar bed.

Zondag:

Ik wordt weer wakker met hoofdpijn en dit keer heb ik geen geluk want het ontwikkeld zich naar een volledige migraine. Daar zit je dus echt niet op te wachten! Maar goed het is niet echt mooi weer dus we besluiten de laatste souvenirs te gaan halen en dan naar huis. In de auto slaap ik veel en gelukkig lijkt dat te helpen in combinatie met pijnstilling. Eenmaal thuis zijn de twee oudste nog wakker en super blij dat ik er weer ben. We hebben heerlijk geknuffeld en ik heb de meiden naar bed gebracht. Zo’n welkom doet je hart goed kan ik je zeggen! Ik kijk nog wat tv. lees nog een beetje en ga dan slapen. Morgen begint gewoon de werkweek weer!

Hoe was jouw week? 

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

29 oktober 2019 at 09:59

Dat Halloweenfeest ziet er echt fantastisch uit!

1 november 2019 at 21:40

Halloween in Disneyland is precies echt iets dat je moet meegemaakt hebben. Ik ben er zelf echter nog nooit geweest. Gelukkig zorgde Kwante’s swap, readathon en insta-challenge er voor dat ik toch volop van Halloween kon genieten. Voor mij bestond de week uit een dagje ziekenhuis, een avondje op mijn metekindje passen, haar twee dagen later opnieuw zien, weinig energie hebben en jammer genoeg veel pijn, HP and the Goblet of Fire herlezen in de geïllustreerde editie en daar enorm van genieten, een super leuk Spook-a-Swap pakket mogen unboxen en nog eens naar Hocus Pocus kijken en ook daar van genieten.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Cover reveal: All of Him

29 oktober 2019

%d bloggers liken dit: