WWW Wednesday #

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe WWW Wednesday. Wat heb ik gelezen, wat ben ik aan het lezen en wat ga ik hierna lezen? Die laatste moet je bij mij altijd met een korreltje zout nemen want ik wissel nog al eens van gedachten haha. Maar goed dat maakt niet uit, ik kan altijd een gokje doen toch? Kijk je snel mee met mijn WWW?

Wat heb ik gelezen?

Ik heb weer eens boeken uitgelezen!!! Yay me haha. Ik las The whisper man uit, een thriller die echt super creepy was! Ik kon hem op het einde echt niet meer weg leggen.

Ook las ik Into the drowning deep van Mira Grant uit, dit boek is echt fantastisch en ik hoop echt dat er een vervolg komt want ik denk dit deel dan nog spannender zou worden!!!

Wat lees ik nu?

Ik ben begonnen aan Now entering Addamsville van Francesca Zappia, ik ben nog niet zo ver dus ik kan er nog niet zoveel over zeggen.

Ook ben ik begonnen in Kissing books van Cat Johnson, dit boek is heerlijk! Een small town enemies to lovers romance. Echt helemaal mijn ding en precies wat ik nodig had!

Wat ga ik hierna lezen?

Ik heb dit keer echt geen idee! Ik wil me eigenlijk ook niet echt ergens aan vastleggen dus ik zie wel wat me aanspreekt.

 

Wat is jouw WWW?

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

30 oktober 2019 at 10:30

Now entering Addamsville ziet er zo tof uit!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Cover reveal: All of Him

29 oktober 2019

%d bloggers liken dit: