Twas The Night Before Crhistmas Book Tag!

kop

Kwante van Kwante in Wonderland heeft deze super toffe tag bedacht en zij is ook degene die de gave plaatjes bij de vragen heeft gemaakt. Ik ben echt een groot fan van The nightmare before Christmas dus ja ik kon deze tag niet aan me voorbij laten gaan!

 

vraag-1

Pfff ik kan er eigenlijk geen verzinnen, de enige boeken die ik kan bedenken zijn mijn studieboeken haha. Daar zaten soms echt hele saaie stukken tussen.

 

vraag-2

Darkdawn, dat hele boek zorgt voor een hoge hartslag haha. Het is een boek vol actie maar ook een mooie verhaallijn. Je leeft echt mee met de personages en dat maakt dit boek en eigenlijk de hele serie zo ontzettend goed.

 

vraag-3

 

Ik had hier natuurlijk voor harry Potter kunnen kiezen, maar dat heb ik niet gedaan! Ik heb gekozen voor Nevermoor, ook dit boek zit vol met zijn eigen soort magie en ik vond het echt een heerlijk boek om te lezen. Ik moet bekennen dat ik deel twee nog moet lezen. Maar ik verwacht dat die niet zo tof is!

 

vraag-4

 

Luna Lovegood!!! Zij maakt mij echt altijd vrolijk. Ik vind het heerlijk hoe zij zichzelf is en hoe ze zich er niks van aantrekt wat anderen daar van vinden.

 

vraag-5

 

 

Ik had bij het lezen van dit boek echt het gevoel dat ik in de wereld van Eelyn zat, ik vond het zo goed beschreven en kon zelfs de kou voelen die in het boek genoemd werd.

 

vraag-6

 

Abraxos uit the Throne of glass wereld! Ik vind hem echt fantastisch maar stiekem the thirtheen natuurlijk ook! Ik vond hun hoofdstukken elke keer weer heel tof. Ik weet dat niet iedereen fan is, maar ik in ieder geval wel!

 

vraag-7

 

Nikolai vind ik daar wel een mooi voorbeeld van, we ontmoeten hem voor het eerst in een andere serie van deze auteur. Hij doet zich anders voor dan hij is. Ik ga niks verklappen voor mensen die nog niet alles gelezen hebben. Maar hij is wel het voorbeeld van een more than meets the eye personage.

 

vraag-8

 

Vooral de beginstukjes van elk hoofdstuk. Dit zijn quotes van dates die echt gebeurd zijn. ik heb bij de meeste echt hardop zitten lachen.

 

vraag-9

 

Eliza and her monsters, dit is echt een boek waar ik me veilig bij voel, het is een emotionele rollercoaster maar wel eentje waar ik me helemaal in kan vinden en het boek sla ik altijd dicht met een gelukkige zucht.

vraag-10

Nevernight is echt een boek waar je je op moet concentreren en eigenlijk geld dat voor de hele serie wel. Het is een fantastische serie maar wel complex met veel details en heel veel voetnoten haha. Ik vond het heerlijk maar geen boek voor even tussendoor.

vraag-11

Ook over dit boek zijn de meningen verdeeld, you love it or you hate it. Ik vond het een prachtig maar hartverscheurend einde. Het is één van mijn meest favoriete boeken van dit jaar en hoewel ik er angstig voor ben wil ik hem wel weer herlezen.

Tot zover de Tag, als je je geroepen voelt mag je hem zeker ook zelf invullen, ik ga niet iemand taggen.

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WWW Wednesday #

30 oktober 2019

%d bloggers liken dit: