Helaas is oktober alweer voorbij en is November alweer gestart. Ik vind een jaar altijd zij ongelooflijk hard gaan! Jammer eigenlijk ook wel want ik heb soms het gevoel dat we hierdoor niet eens de tijd krijgen om echt te genieten van een jaar. Maar goed ik heb een best heftige afsluiting van de week gehad de afgelopen week. Kijk je snel mee.

Maandag: 

Maandag was zwaar, ik kwam moeilijk uit mijn bed en had ook echt nergens zin in. Ik had de dag ervoor natuurlijk een mega heftige migraine gehad en dat zorgde ervoor dat ik de dag erna gewoon moe was, mijn lichaam was klaar met vechten en had eigenlijk gewoon een beetje rust nodig. De dag kroop voor mijn gevoel echt een beetje voorbij. Ik probeerde wel een beetje te lezen nadat ik weer thuis was maar het lukte eigenlijk niet echt.

Dinsdag:

Dinsdag is tot aan de kerstvakantie gewoon echt een hele drukke dag, ik begin de ochtend met haar naar school brengen van Eline. Daarna gaan we door naar de samen spelen groep met Lotte en toen deze afgelopen was heb ik nog snel even wat boodschappen gedaan. Lotte mocht thuisblijven tot na de boterham en ik merk dat ik dan in de ochtend minder gedaan krijg dan wanneer zij op school is. Wat op zich niet heel erg is, want ik vind het belangrijker dat zij zich goed kan concentreren op school. Als ze eenmaal naar school is en Sanne in bed ligt probeer ik wat te doen voor mezelf. Maar ik ben zelf gewoon nog steeds heel erg moe en ik val dan ook op de bank in slaap. Als de meiden thuis zijn is het al snel tijd voor zwemles, dit keer een kijk les dus ik mag dicht bij het zwembad zitten. Het gaat super goed met Eline en ik ben heel trots op haar. Eenmaal thuis is het eten en beginnen we aan de avond routine. Ik kijk een reportage over zelfmoordmedicijnen die echt heftig is en ga daarna naar bed.

Woensdag:

Vandaag hopelijk een beetje een rustige dag! We beginnen hem standaard met boodschappen doen en de kinderen naar school brengen. In de middag gaat Eline spelen bij een kindje en moet Lotte naar de tandarts. Helaas heeft ze het zwakke gebit van papa en mama en is er een gaatje ontstaan. Ik hoor van papa dat ze echt geen kik gegeven heeft bij de tandarts en dat vind ik dus echt heel knap. Ik ben zelf echt als de dood voor gaatjes boren. De rest van de middag is inderdaad vrij rustig, Sanne slaapt best lang en Lotte vermaakt zich altijd heel goed alleen. Ik merk wel dat Lotte het soms fijn vind om even alleen te zijn met mama. In de avond gaat D&D niet door en ik kijk nog wat tv. voor ik naar bed ga.

Donderdag:

Vandaag is het Halloween!!!!! Ik vind dit dus oprecht een tof feest. In de middag ga ik cupcakes bakken met de meiden maar eerst de rest van de dag doorkomen. Ik maak wat schoon in huis, speel met Sanne en als ze dan uit bed komt verteld ze me dat ze me heeft gemist en ik smelt even. Dit zijn de momenten waar je als moeder zo blij van wordt! Eline besluit toch dat ze liever gaat spelen bij een ander kindje dus samen met Lotte bak ik de cupcakes. Echt super leuk! Natuurlijk kunnen ze niet wachten tot ze ze op mogen eten. Maar dat mag pas na het eten natuurlijk. Als de meiden op bed liggen kijk ik met mijn moeder een horrorfilm. Die ik oprecht niet heel eng vind en lees daarna nog het boek clownsnacht. Dan is het wel echt tijd om te gaan slapen.  

Vrijdag: 

Ook vandaag is weer een werkdag, maar het is maar een korte dag en dat vind ik ergens wel fijn. Ik merk dat ik weer heel erg moe wordt de laatste tijd. Daarom is uit bed komen echt heel erg lastig. Als ik eenmaal weer thuis ben zijn de meiden natuurlijk ook al thuis. We rommelen wat aan samen en als Sanne wakker is heb ik even een geluksmomentje met alle drie op mijn bed. Even kijken naar mijn meiden even gewoon simpelweg bij ze zijn en niks anders. Het is een heerlijk momentje. Na het eten is het tijd om te gaan trick or treaten, in onze buurt organiseren ze dat elk jaar en het is super leuk! in de avond krijg ik een telefoontje van mijn tante die zegt dat het heel slecht gaat met oma en dat ze alvast wat dingen aan het regelen zijn. Zo wordt er aan de kleinkinderen gevraagd of die de kist willen dragen. Ik vind het heftig maar ik stem wel toe.

Zaterdag:

Ik wordt al heel vroeg wakker met enorme hoofdpijn, wat echt jammer is want ik heb juist vandaag een dagje voor mezelf. Ik neem medicijnen in en denk: Ik ga even op mijn telefoon een spelletje doen tot de medicijnen werken en dan nog even slapen. Dit loopt helaas anders….ik krijg een appje van mijn moeder die heel lief denkt ik bel niet want misschien slaapt ze nog. Maar mijn oma is vannacht overleden. Hoewel we dit wisten en hoewel ik er ook echt wel oké mee ben ze is immers 100 het is toch even slikken. Ik slaap niet meer en besluit uit bed te gaan. De rest van de dag doe ik weinig, ik kijk film, kijk een serie en schrijf wat voor NaNoWriMo en ga dan naar bed. Ik slaap laat want wederom kan ik weer niet in slaap komen.

Zondag:

 Vandaag begint met een wekker, ik moet helaas aan het werk. Niet heel lang gelukkig maar toch. Daarna gaan we naar mijn oma, mijn moeder wil graag even bij haar gaan kijken en ik ga met haar mee omdat ik haar niet alleen wil laten gaan. Heel gek maar daarna is het weer gewoon over tot de orde van de dag, boodschappen doen, bezig zijn met de kinderen en hopen dat de dag een beetje snel gaat. Raar he dat ik dat zeg over een zondag? Maar ik ben gewoon moe en wil eigenlijk gewoon heel graag slapen! 

Hoe was jouw week? 

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

6 november 2019 at 14:24

Afscheid nemen blijft altijd zwaar hé. Ongeacht de leeftijd van de overledene en het feit dat hij/zij een mooi leven heeft gehad. Iemand die je graag ziet laat je niet graag gaan. De vorige week voelde een beetje vreemd aan. Ik begon de week met de jaarlijkse controle voor de diabetes waardoor ik vrij vroeg in het ziekenhuis moest zijn en pas ergens in de namiddag weer thuiskwam. ‘s Avonds ging ik nog op mijn metekindje passen dus de dag nadien was grotendeels een rustdag. Eigenlijk krijg ik niet zoveel gedaan de laatste tijd dus het was verder een vrij kalme week met huishoudelijke klusjes (bah!), een feestdag (en dus een verlengd weekend voor manlief) en een bezoekje van mijn schoonouders. Deze week begon met een leuke bijpraat-afspraak in Antwerpen maar dinsdag moest ik naar de huisarts en morgen moet ik terug even naar het ziekenhuis. Gelukkig gaan we in de namiddag wel naar de Boekenbeurs en ‘s avonds uit eten dus zo wordt het ongetwijfeld toch nog een leuke dag.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: