Friday Five: Auteurs die een schrijversduo moeten vormen

Het is weer tijd voor een nieuwe Friday 5! Het is alweer even geleden dat ik hier aan mee heb gedaan. Maar ja dit keer hebben we het over mijn favoriete kleur!  Deze wordt gehost door Joost van Nerdygeekyfanboy. Het thema van deze week is:

Auteurs die een schrijversduo moeten vormen.

Zoveel goede auteurs die individueel fantastische boeken schrijven, eens kijken of ik mooie duo’s kan maken.

Met stip op nummer 1 staat voor mij Jay Kristoff en V.E. Schwab!!! Ze hebben dit een beetje geteased op Twitter, maar hoe tof zou het zijn als deze twee fantastische auteurs samen een boek gaan schrijven. Of nog beter: Meerdere boeken!! Van Jay Kristoff weten we dat hij het kan met Amy Kaufman dus kom op ga schrijven samen!

Op nummer twee zet ik Stephanie Garber en Sarah J. Maas. Beide auteurs zijn ontzettend goed in de kleine details geven die later in een ander boek weer terug komen dat ik denk dat die samen echt een ontzettend tof boek kunnen schrijven.

Op nummer drie zet ik Elle Kennedy en Rebecca Yarros, ik denk dat de emotionele punch die Rebecca uitdeelt gecombineerd met de humor van Elle Kennedy echt een gouden combinatie is!

Op nummer vier ga ik voor Jonathan Stroud en R.L. Stine, deze laatste was echt een jeugdheld van mij. Ik heb altijd van enge boeken gehouden. Horror is zowel in boeken als in films/series wel één van mijn favoriete genres. Van beide auteurs heb ik echt hele toffe boeken gelezen die prima gemixt zouden kunnen worden als je het mij vraagt.

Tot slot op nummer 5 geen gewone boeken maar comics Sarah Scribbles en Debby Tung. Hun stripjes zijn echt zo perfect altijd. Dus als die samen iets zouden maken denk ik echt dat dat fantastisch zou kunnen zijn!

Welke auteurs mogen van jou wel eens een boek samen schrijven?

Benieuwd naar wat andere in hun top 5 hebben? Hieronder een lijstje met de andere deelnemers!!

Joost ( Nerdygeekyfanboy )

Esmee ( leesmee )

Eline ( All the Feels )

Laurie ( Laurie’s bookshelf )

Anneke ( Een letter meer graag )

Lieke ( Make it personal )

Sarina ( Live the book life )

Angela ( Faeraphel )

Kiki ( De bookgeek )

Robin ( My thousand lives )

Anneke ( Verhaalverliefd )

An ( Boekenvirus )

Bianca ( Bookalicious Journey )

Monica ( My perfect book life )

Joany ( cravingpages )

Chelsey ( leesmeemetmij )

Fleur ( Fleur-talks )

Conny ( conniesboekies )

Rianne ( Lilred )

Dalinja ( LifeasDalinja )

Merel ( Hebban young adult club )

Maud ( Loveleyoffflower )

Paula ( Must Magazine )

Liana ( Sterrenregen )

Valerie ( Valtorious)

Samantha ( Bookish Villainy )

Veerle en Celine ( Secrets of the tales )

 

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

8 november 2019 at 12:26

Ik ben ook wel voor deze samenwerkingen!14 november 2019 at 17:21

Wat heb je toffe auteursduo’s samengesteld. Ik zou sowieso hun boek willen lezen mochten Jay Kristoff en V.E.Schwab er samen één schrijven.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: