De week van een boekenworm

Ik had deze week best een heftige week en daarom ook geen foto’s deze keer. Hopelijk wordt de aankomende week wat minder heftig. Kijk je snel mee?

Maandag: 

Het wordt een beetje een rare week deze week, met de begrafenis en de staking van de leraren. Maar goed we beginnen vandaag gewoon met een werkdag. Het is een rustig dagje op mijn werk en ik vind het eigenlijk wel prima. Het gaat ook best snel voorbij en als ik thuis ben werk ik nog even verder aan wat belangrijke dingen. In de avond probeer ik wel te lezen maar ik merk nog steeds dat lezen niet echt lukt. Ik weet niet wat het precies is maar de boeken die ik oppak pakken me niet zo. Het enige boek dat me wel een beetje pakt is Man Cuffed, een romance boek. Dus dat boek lees ik dan maar.

Dinsdag:

Vandaag loop ik even bij beide leraren langs om te melden dat de meiden donderdag een begrafenis hebben. De leraar van Lotte is er niet dus die mail ik nog even. We gaan ook naar de groep natuurlijk en als we thuis zijn doe ik de was en luister een podcast. Ondertussen is mijn vader beneden bij de kids dus daar maak ik even gebruik van haha. Als Lotte weer naar school is en Sanne op bed ligt heb ik even tijd voor mezelf. Wederom zit lezen er niet echt in dus ik kijk maar wat tv. De middag gaat snel voorbij en voor ik het weet zit ik weer in het zwembad met Eline. Het is vandaag een extra drukke dag want na het eten ga ik met Lotte naar haar eerste drumles. Ze vindt het echt fantastisch en tja dat wordt dus drumles regelen haha. Ik kijk in de avond nog een film en ga dan slapen.

Woensdag:

Normaal hebben de meiden vandaag een halve dag school, maar nu niet want de leraren gaan staken. We gaan vandaag dus met de meiden naar de Efteling. De meiden hebben een hele leuke dag en het valt eigenlijk best wel mee met de drukte. in de avond spelen we weer D&D en voor het eerst in een behoorlijke tijd zijn we compleet. Uiteindelijk kletsen we weer meer dan we spelen. Ach ja blijkbaar hebben we daar allemaal behoefte aan en dat is ook prima.

Donderdag:

 Vandaag is de begrafenis van mijn oma, ik vind het een rare dag. Ik heb er vrede mee dat ze overleden is maar een begrafenis is nooit leuk. Bovendien is het de eerste begrafenis voor mijn kinderen dus ik ben benieuwd hoe dit gaat. Mijn kinderen doen het wonder boven wonder heel goed. Ze zijn lief, blijven stil en alleen Sanne loopt af en toe naar mijn moeder om op schoot te klimmen. Maar hey ze is 2,5! Ik vond het pittig, naast het binnenbrengen van de kist, werd ons ook gevraagd de kist dicht te draaien en uiteindelijk de kist op het graf te zetten. Die laatste twee dingen had ik niet verwacht en vond ik best heftig. Eenmaal thuis ben ik ook echt moe en val ik even in slaap. In de avond kijk ik weer een film en ga dan naar bed. 

Vrijdag: 

Ik ben helemaal klaar om naar mijn werk te gaan….maar mijn vader en oppas van mijn kids is ziek dus onverwachts een dagje vrij. Ik ga met de kids naar school en thuis begin ik maar weer eens aan de was. Vandaag zijn de kinderen maar een halve dag naar school dus gaan we even naar de action en daarna naar de speeltuin. Helaas zijn de meeste dingen in de speeltuin nog nat en gaan we al snel weer huis. Eenmaal thuis doet iedereen even zijn eigen ding en dat vind ik wel fijn. In de avond kijk ik de nieuwe aflevering van Supernatural en kom er daarna achter dat het album waar Jensen op zingt uit is op Spotify. De rest van de avond luister ik natuurlijk dat album.

Zaterdag:

Vandaag ga ik lunchen met vriendinnen en naar de film. Ik heb er echt zin in en in de trein begin ik aan een nieuw boek. Ik heb besloten voorlopig even geen YA te lezen, blijkbaar pakt het me gewoon even niet en dat is prima. De middag is natuurlijk super gezellig, we gaan naar de film Last Christmas die niet echt een kerstgevoel had hoor! Maar hij was wel mooi. Daarna ga ik weer naar huis waar ik nog kan aanschuiven voor de pannenkoeken. In de avond kijk ik Let it snow die ik toch wat vind tegenvallen en ga daarna lekker naar bed.

Zondag:

 We beginnen de zondag met het hele gezin in bed kijkend naar youtube op tv. haha. Als we eenmaal beneden zijn is het echt een zondag, niemand heeft echt zin om iets te doen. Ik doe boodschappen en lees wat en natuurlijk besteed ik wat tijd aan mijn blog. Morgen begint weer een nieuwe week! 

Hoe was jouw week? 

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

14 november 2019 at 17:53

Zo’n dag van een begrafenis geeft je een heel weemoedig gevoel hé. Dan voel ik me de hele tijd ongemakkelijk. Voor jou was het waarschijnlijk nog erger doordat je er zo actief bij betrokken werd. Hier was het een vrij drukke week. Naar mijn normen alleszins. Ik had eerst een fijn afspraakje met een vriendin, maar ging ook tweemaal naar de dokter (1x huisarts, 1x specialist in het ziekenhuis) en tweemaal naar de Boekenbeurs (1x met manlief, 1x in mijn eentje al sprak ik er wel af met een vriendin), ik ging ook nog een uurtje met een vriendin en haar kinderen naar een kermis en in het weekend met mijn man naar een optreden. Teveel achter elkaar dus voor mij maar gelukkig is het deze week een pak rustiger zodat ik wat kan recupereren.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: