WWW Wednesday

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe WWW Wednesday. Wat heb ik gelezen, wat ben ik aan het lezen en wat ga ik hierna lezen? Die laatste moet je bij mij altijd met een korreltje zout nemen want ik wissel nog al eens van gedachten haha. Maar goed dat maakt niet uit, ik kan altijd een gokje doen toch? Kijk je snel mee met mijn WWW?

Wat heb ik gelezen?

Ik lees echt heel weinig de laatste tijd, misschien is het een dipje door de donkere dagen, maar goed komt vast wel weer terug. Ik heb wel een boek uitgelezen namelijk mancuffed. Dit boek is echt heel erg leuk en kan ik iedereen aanraden!

Wat lees ik nu?

Op dit moment lees ik Kill Creek van Scott Thomas, dit boek leek me echt fantastisch en tot nu toe vind ik hem ook erg tof. Het gaat over een aantal auteurs die gaan overnachten in een huis waar het zou spoken. Of dit echt waar is, weet ik nog niet maar ik ben benieuwd.

Voor een blogtour lees ik het boek The veiled thread, ik ben nog niet zo heel ver dus kan er nog niet heel veel over zeggen. Behalve dat het over piraten gaat en de kapitein een meisje is en dat vind ik dan weer heel tof!

Wat ga ik hierna lezen?

Ik denk dat ik hierna de Bromance bookclub ga lezen. Dit boek lijkt me zo ongelooflijk leuk en aangezien kill creek blijkbaar best eng is, is een luchtig boek daarna misschien wel fijn!

Wat is jouw WWW?

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

20 november 2019 at 14:50

Ik ben benieuwd naar je mening over The Bromance Bookclub. Hier ligt het lezen ook op een laag pitje. Ik las tot nu toe 7 strips, een dunne (maar wel heel mooie gedichtenbundel), een boek dat me deed besluiten om te stoppen met een bepaalde reeks (Bloedstollend van Lynsay Sands), een boek dat me nog meer overtuigde dat ik wilde verder gaan met deze serie (De fluisterende schadel van Jonathan Stroud). Maar ik heb hier City of Ghosts van Victoria Schwab klaarliggen en hoop dat dat boek me weer wat door die leesdip heen kan helpen.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De week van een boekenworm

18 november 2019

%d bloggers liken dit: