Recensie: Man Cuffed van Sarina Bowen en Tanya Eby

Recensie: Man Cuffed van Sarina Bowen en Tanya EbyMan Cuffed by Sarina Bowen, Tanya Eby
Series: Man hands #4
Published by Tuxbury publishing on 19 november 2019
Genres: romance
Pages: 254
Format: e-book
Goodreads

A new comedy from the USA Today bestselling duo!

Mac
A good cop can always spot trouble. That’s why my senses started pinging the moment I met the hottie next door. The neighborhood may never be the same. First she confuses me for a male stripper and tries to remove my uniform. (The guys on the force will never let me live that down.) And then there’s the breaking and entering.
I don’t know what to do with her. My libido has a few ideas of its own, though. Bad, bad ideas.

Meg
Hey, it’s not my fault that Hot Cop’s nightstick gets excited every time we see each other. And I can’t help that someone broke into his apartment.
Fine—that last thing was totally my fault. And I intend to make amends. So when he needs a date for his sister’s wedding, I’m there. This is right up my alley. I’m an actor. By the time it’s over, his entire family will believe we’re a couple.
Even him.

Warning: may cause unrestrained giggling in public. Contains: a bridezilla with a turkey leg, a flash mob, and a growly hero.

Also in this series: Boy Toy

Ik heb een recensie exemplaar ontvangen in ruil voor een eerlijke recensie.

De achterflap:

Een politieagent die aangezien wordt voor stripper? Oké say no more ik wil het lezen!!!! Dit boek spreekt me echt meteen aan en dan weet ik er na het lezen van de beschrijving eigenlijk nog niet eens zo heel veel van.

Mijn mening:

Dit boek is deel 4 in een serie maar eigenlijk prima los te lezen. Ik heb namelijk de andere drie delen niet gelezen en had niet het gevoel dat ik echt iets gemist had. Het is een heerlijk verhaal vol humor wat ik wel kan waarderen maar ook een aantal momenten dat je ontzettend gefrustreerd raakt door de keuzes die de personages maken.

Maar het gaat niet vervelen en dat vind ik altijd wel belangrijk bij romance boeken. Ik merk dat als je veel dezelfde soort boeken na elkaar leest er een kans bestaat dat het te voorspelbaar wordt en hoe leuk de personages ook zijn, het gewoon niet zo leuk meer is. Dit boek heeft dat helemaal niet eigenlijk, dat is natuurlijk super fijn.

Hoewel de keuzes van de personages soms frustrerend zijn snapte ik ze vaak wel. Ik begreep waarom ze sommige dingen deden. Ik vond het heerlijk om te zien hoe hun relatie vorm kreeg, hoe ze met elkaar aan het bekvechten waren maar ook de vrienden om hen heen vond ik super leuk!

Wat dit boek voor mij vooral heel leuk maakte was de humor in het boek. ik heb echt meerdere malen hardop zitten lachen.

Mijn conclusie:

Dit is een heerlijk boek dat ik echt iedereen kan aanraden. Het is luchtig maar heeft wel inhoud, het is grappig en ook ontroerend en eigenlijk alles wat je van een goed romance verhaal verwacht.

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De week van een boekenworm

18 november 2019

%d bloggers liken dit: