De week van een boekenworm

Vandaag wat later dan normaal, het was gewoon een heel erg druk weekend en tijd voor bloggen had ik helaas niet. Dus vandaar dat dit wat later verschijnt. Afgelopen week had ik veel gesprekken voor Lotte, ging ik naar Frozen 2 en sloot ik af met Dutch comic con.

Maandag: 

Vandaag is een werkdag, maar anders dan anders. En uiteindelijk blijkt dat ik helemaal niet ga werken omdat ik de hele dag met een migraine op bed lig helaas.

Dinsdag:

Vandaag moet Lotte eerst naar de groep, ik vind het voor haar echt super fijn maar voor mij minder want ik zit gewoon een paar uur daar en kan weinig doen. Als we weer thuis zijn ga ik aan de slag met opruimen en als Lotte weer naar school is en Sanne weer op bed ligt probeer ik weer wat te ontspannen maar ik merk gewoon dat deze week gewoon druk en gehaast gaat zijn. Eline mag vanmiddag proef zwemmen en als dat goed gaat mag ze op voor haar A diploma. Nou gelukkig doet ze het fantastisch en schrijf ik haar dus snel in. Thuis is het ook weer lekker spits en in de avond is het niet echt veel rustiger. Op naar de volgende dag.

Woensdag:

Vandaag moet Lotte naar herlaarhof voor een IQ test en hebben ik en mijn man een ontwikkelingsamnese gesprek. We brengen eerst Eline naar school en gaan daarna op weg. We zijn bijna tegelijk klaar en eenmaal weer in de auto gaan we eerst wat boodschappen halen voor we naar huis kunnen. Eline gaat spelen bij een vriendinnetje en ik wacht tot mijn moeder komt omdat we vanavond naar een concert gaan. ik heb het nodig, even alle frustraties van de afgelopen tijd van me af schreeuwen. Het concert is heerlijk maar veel te snel weer voorbij.

Donderdag:

 Vandaag ook weer een drukke dag, ik breng eerst de meiden naar school en rommel daarna weer wat thuis. Dan ga ik weer terug naar school waar ik een gesprek heb met een hele groep mensen die betrokken zijn bij Lotte. Super fijn om te horen hoe het met haar gaat en om te kunnen vertellen hoe en wat er gebeurd bij herlaarhof. Daarna ga ik weer naar huis en kom ik Emmy tegen bij de supermarkt. We kletsen wat en eenmaal thuis kak ik een beetje in. Het is een beetje op, mijn energie is weg en ik wil het liefst slapen. Ik worstel me een beetje door de rest van de dag, maar slapen lukt me helaas niet. 

Vrijdag: 

Ik wordt wakker en voel me echt beroerd, ik heb hoofdpijn, buikpijn en gewoon grieperig. ik sleep me ook echt een beetje door de dag heen en als ik thuis ben dan kan ik naar de wc rennen om mijn lunch er weer uit te gooien. Ik denk zelf dat het gewoon alle stress is, teveel in één week gepropt en mijn stress levels waren al vrij hoog helaas. Een lichtpuntje van de dag is dat Eline haar A diploma haalt en wat zijn we trots op haar! In de avond ga ik nog even naar de action en plof dan op de bank, ook nu laat de slaap weer lang op zich wachten.

Zaterdag:

Vandaag ga ik met de meiden en mijn beste vriendin en haar zoontje naar Frozen 2. Maar eerst moeten er nog wat dingen gedaan worden. Eenmaal bij de bioscoop is het echt gezellig, de kinderen hebben het leuk, de film is leuk en ik vind het heerlijk om even te kunnen kletsen met mijn beste vriendin in plaats van Appen. Het wordt best laat want we gaan ook nog eten bij de McDonald’s en we brengen haar thuis. Maar het was het wel waard. Eenmaal thuis ben ik dan ook echt op, maar ook nu lukt slapen heel slecht.

Zondag:

Vandaag gaan we naar Dutch comic con en hoewel ik er heel erg naar uitgekeken heb, moet ik mezelf er echt even naartoe slepen. Ik ben gewoon moe en wil eigenlijk veel liever slapen. We komen wat later aan dan gepland en eenmaal binnen is het natuurlijk super druk. Ik hou van Dutch comic con echt waar maar ik merk dat ik nu gewoon overprikkeld ben. Ik ben moe, kan slecht tegen de drukte en als ik geen photo opp had gehad was ik misschien wel gewoon niet gegaan. Mijn photo opp met Evana Lynch was wel heel tof en ik heb ook nog wel wat leuke dingen gekocht. Ik doe de rest van de avond eigenlijk niks meer, slaap laat weer op zich wachten en ik hoop heel hard dat de komende week minder stressvol is. 

 

Hoe was jouw week? 

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WWW Wednesday

27 november 2019

%d bloggers liken dit: