WWW Wednesday

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe WWW Wednesday. Wat heb ik gelezen, wat ben ik aan het lezen en wat ga ik hierna lezen? Die laatste moet je bij mij altijd met een korreltje zout nemen want ik wissel nog al eens van gedachten haha. Maar goed dat maakt niet uit, ik kan altijd een gokje doen toch? Kijk je snel mee met mijn WWW?

Wat heb ik gelezen?

Als laatste las ik Kill Creek uit en wat een fantastisch boek was dat!!! Ik heb er echt enorm van genoten en ik weet nu ook weer helemaal waarom ik al sinds ik een klein meisje ben enorm van horror boeken hou. Ik weet in ieder geval zeker dat ik de andere boeken van deze auteur ook wil gaan lezen.

Wat lees ik nu?

Op dit moment lees ik The bromance book club en het is echt een fantastisch boek, vol met humor en natuurlijk romantiek. Het draait om een boekclub van mannen die romance boeken lezen om zo hun relaties te redden of verbeteren en het is echt heel tof!

 

Wat ga ik hierna lezen?

Ik twijfel een beetje, of ik ga beginnen aan Contagion één van mijn favoriete auteurs is heel erg enthousiast over dit boek. Of ik ga beginnen aan The simple wild en blijf nog even in de romance hoek.

 

Wat is jouw WWW?

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De week van een boekenworm

25 november 2019

%d bloggers liken dit: