Owlcrate unboxing November: Through the enchanted forest

Vorige week kreeg ik de Owlcrate van november binnen, ik loop overal een beetje mee achter. Privé gaat het niet slecht maar merk wel dat het weer en de donkere dagen een weerslag hebben op mijn humeur en dus ook op mijn blog ritme. Vandaar dat dit berichtje pas laat verschijnt. Maar goed het is echt een hele toffe box dus kijk snel mee!

De box is echt heel zwaar en natuurlijk vind ik eerst het spoilerkaartje, maar het het gaafste item in deze box is toch wel deze fantastische deken geïnspireerd op The cruel prince van Holly Black. Ik hou nu al van deze deken en heb hem ook al lekker vaak gebruikt.

In deze box zat ook een hele gave metalen boekenlegger met een quote van Uprooted.

ik vind speciale ornamenten in mijn boom heel leuk en ook deze keer zat er weer eentje in de owlcrate. Namelijk deze toffe geïnspireerd op de Ravenboys een serie die ik echt nog eens moet gaan lezen……

We wisten dit al, maar in deze box zit in een readingplanner. Ik vind hem heel erg tof, maar heb zelf die van Always fully booked al besteld haha. Heb hier inmiddels alweer een huisje voor gevonden.

Er zaten ook leuker stickers bij van Pipstick, ik heb de website meteen opgezocht en daar hebben ze hele leuke dingen! Na de feestdagen maar eens wat gaan bestellen.

En dan het boek, Winterwood, dit boek klinkt serieus heel erg goed! Ik ben echt heel benieuwd.

En natuurlijk een pin geïnspireerd op het boek.

Wat vond jij het tofste item uit de box?

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

7 december 2019 at 14:22

Er is bij deze box precies niet iets dat me meteen aanspreekt maar ik vind de reading planner wel een heel origineel item.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WWW Wednesday

27 november 2019

%d bloggers liken dit: