Boek Haul November 2019

Ik heb de bookhaul van oktober overgeslagen, het zat er gewoon even niet in om de post te maken. Maar ook in November heb ik weer hele toffe boeken toegevoegd aan mijn TBR kijk je snel mee?

Net als vele met mij ging ik een beetje los bij de uitverkoop van de Duitse Amazon. Ik kocht echt hele toffe boeken als zeg ik het zelf.

Als eerste The grace year, ik heb dit boek al gelezen maar had een ARC en wilde graag een fysiek exemplaar en hij was zo goedkoop dat ik hem niet kon laten liggen.

Op youtube zag ik het boek The loneliest girls in the universe voorbij komen en het sprak me meteen aan. Toen ik zag dat deze ook in de aanbieding was kocht ik hem meteen.

 

Contagion en Immunity zijn twee boeken waar Jay Kristoff heel enthousiast over is en aangezien ik heel enthousiast ben over zijn boeken wilde ik deze heel graag lezen. Dus tja toen ze in de aanbieding waren moest ik ze wel kopen toch?Als dit artikel online komt ben ik inmiddels begonnen aan Contagion, ik weet er nu nog niks over te zeggen maar ik ben wel heel benieuwd.

Over Jay Kristoff gesproken…..ik ben echt fan van zijn boeken. Lifelike heb ik al in de kast staan maar hoorde dat je dan meteen deel twee wil hebben…..dus die heb ik ook maar meteen aangeschaft.

10 Blind dates lijkt me gewoon echt heel erg leuk dus die heb ik ook maar meteen besteld. Ik ga hem ook tegelijk lezen met een online leesclub. Dus ik ben heel benieuwd, lijkt me een heerlijk december boek.

Voor de leesclub gaan we Strange the dreamer lezen….deel twee was in de aanbieding dus tja die kon ik niet laten liggen.

Soul of stars is het vervolg op Heart of Iron het is een soort Anastacia retelling in space en deel 1 was echt fantastisch! Dus ik ben benieuwd hoe het verder gaat.

Dat was het voor de sale boeken. Ik kocht deze maand ook twee romance boeken. Als eerste The simple wild, dit boek is een small town romance en dat is wel echt mijn ding ( naast dark romance ). Dus ik ben heel erg benieuwd naar dit boek.

Ik kocht ook The bromance book club en jongens dit boek is zo leuk!! Je ziet het vast aan de tabjes maar veel toffe quotes en zoveel momenten dat ik echt hardop heb zitten lachen.

Ik deed ook mee aan een book blitz voor het boek  , dit boek leek me heel tof en ik besloot hem voor mezelf te kopen

Op dutch comic con kocht ik The dragon republic. Ik ben begonnen aan The poppy war en die vond ik tot zover ik gelezen heb heel tof. Ik hoop hem snel verder te lezen, dus toen de auteur op DCC aanwezig was kocht ik deel twee en liet hem signeren.

Ook kocht ik VOX dit boek was ook één van onze keuzes voor de leesclub van januari. Het is niet dit boek geworden maar hij lijkt me wel heel erg tof!

Mijn beste vriendin is helemaal enthousiast over deze thrillers dus toen ik ze zag staan kon ik het niet laten om ze mee te nemen.

In de owlcrate zat het boek Winterwood, het lijkt me een heerlijk donker sprookje voor de maand december.

Tot slot het laatste deel van de Folk of the air….wat ben ik hier benieuwd naar…maar wil het ook niet lezen want dan is het weer voorbij.

Heb je al één van de boeken van mijn haul gelezen? Zo ja welke en hoe vond je hem? Zo nee welke lijkt jou leuk?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

9 december 2019 at 19:35

Wauw, wat een mooie buit Annabel. Het ziet er naar uit dat ik The Bromance Bookclub dan toch maar eens ga moeten proberen vermits het boek je blijkbaar heel goed bevallen is.23 december 2019 at 12:07

Ik ben nog steeds sad dat comic con gewoon veel te druk is voor mij want ik had r.f. kuang graag ontmoet.

En een hele mooie haul. Ook van amazon. Ik vind het nog steeds leuk om te zien hoe iedereen weer zulke andere boeken heeft gescoord 😀Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De week van een boekenworm

9 december 2019

%d bloggers liken dit: