De week van een boekenworm

December is een drukke maand en dat merk ik, bloggen gaat gewoon niet zo vanzelf als anders. Ik ben veel bezig met alle activiteiten deze maand  en heb zelfs voor het eerst geholpen op school. Hoe de rest van mijn week eruit zag kun je hieronder lezen. Er zijn helaas deze week geen foto’s maar hopelijk volgende week weer wel.

Maandag: 

Vandaag is gewoon een werkdag, ik sta op en doe mijn ding. Ik moet zeggen dat ik merk dat ik ook een beetje toe ben aan vakantie. Eventjes niets hoeven en niet vroeg je bed uit hoeven ( hoewel dat natuurlijk wel gebeurd met kinderen. ) Maar goed we moeten nog even door bikkelen. Ik doe mijn ding op werk en ben redelijk op tijd thuis. Ik regel dat Lotte morgen kan spelen met een vriendinnetje en lees wat. Ik doe verder die dag niet zo heel veel. Ik ben vooral moe maar slapen gaat helaas niet lekker.

Dinsdag:

Vandaag heeft Lotte natuurlijk weer groep, we gaan eerst Eline naar school brengen en daarna door. Ze doet het echt goed op de groep en vandaag heeft ze wat nieuwe uitdagingen gekregen zoals het harder praten tegen de begeleiders. Ik ben heel benieuwd of ze dit op school ook gaan zien nu. Als Lotte naar school is lees ik lekker, ik merk dat ik het gewoon even nodig heb om wat rust in te bouwen. Dus ik probeer dat ook echt te doen nu. Als de meiden thuis komen heeft Lotte dus een vriendinnetje bij. Het is een gezellige middag, maar ik ben ook blij als het weer wat rustiger is. Ik lees weer wat, kijk wat tv. en ga dan naar bed.

Woensdag:

Vandaag doen we wat boodschappen maar moet ik ook even werken omdat mijn moeder ziek is. Dat is even anders en ik merk dat meteen want ik vergeet best veel bij de boodschappen haha. Maar goed als ik klaar ben met werken en de boodschappen gedaan zijn ruim ik in huis nog wat op. Lotte is bij een vriendinnetje spelen en Eline mag met een vriendje mee naar de Efteling. Dus de middag is lekker rustig en ik geniet er intens van. In de avond spelen we weer D&D wat echt lang geleden is. We hebben een avond vol met lol en in bed lees ik nog wat voor ik ga slapen.

Donderdag:

Vandaag is het dan zover! Sinterklaas is er weer. Ik ga eerst helpen op school. Wat echt wel leuk is, je leert wat meer moeders kennen en ik heb de meiden nog even gezien. Als ik klaar ben op school ga ik met mijn moeder even boodschappen doen voor de avond en dan naar huis. Ik pak nog snel wat dingen in en in de middag haal ik samen met mijn moeder de meiden op. We hebben een leuke middag en avond en de meiden zijn ontzettend verwend. Ik ga die avond heerlijk moe naar bed, maar slaap laat nog even op zich wachten.  

Vrijdag: 

De meiden zijn vandaag vrij, ik moet gewoon werken en lang ook. Ik sta met de meiden op en zorg dat ze lekker te eten hebben voor ik ga werken. Mijn dag duurt best lang en ik ben pas om 6 uur thuis. Ik ben erg blij als ik thuis ben en die avond doe ik ook weer erg weinig. Ik begin aan een ander boek waar ik meteen inzit, ik merk de laatste tijd dat ik minder behoefte heb aan young adult boeken en meer aan volwassen boeken. Ik heb wel vaker zo’n tijd dat ik even een bepaald genre niet zo leuk vind. Ik ga natuurlijk weer veel te laat slapen.

Zaterdag:

Vandaag gaan we de zolder opruimen en dat is echt nodig! We zijn er eigenlijk wel de hele dag mee bezig en ik vind het niet eens erg. Ik vind het vooral erg fijn dat het nu eens gedaan wordt. Er gaat veel speelgoed weg want dat hebben we ook 7 jaar opgespaard. Ik merk dat het opruimen mijn hoofd ook wat meer rust geeft wat best wel nodig is want mijn hoofd zit een beetje vol. In de avond lees ik lekker wat en doe ik verder heel weinig. Ik kan heel slecht in slaap komen en ik voel helaas een flinke hoofdpijn opkomen.

Zondag:

 Ik wordt wakker met hoofdpijn en daar baal ik best wel van want ik heb best een drukke dag. Ik begin met de boodschappen. Daarna gaan we naar de stad met de meiden, ik moet nog wat laatste dingen voor lootjes kopen en we genieten een beetje van de buitenlucht. Ik ben blij dat ik er even uit ben geweest want ik merk dat ik anders in een spiraal kom waarbij ik juist teveel thuis blijf en niet buiten kom. In de avond komt Emmy met haar man weer wat spullen halen voor hun kleine en ik blog wat. Daarna lees ik nog wat en hoop ik dat ik wat sneller slaap.

Hoe was jouw week? 

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

9 december 2019 at 12:04

Ik ben zooo dankbaar voor alles wat jullie voor ons doen <3Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Boek Haul November 2019

3 december 2019

%d bloggers liken dit: