WWW Wednesday

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe WWW Wednesday. Wat heb ik gelezen, wat ben ik aan het lezen en wat ga ik hierna lezen? Die laatste moet je bij mij altijd met een korreltje zout nemen want ik wissel nog al eens van gedachten haha. Maar goed dat maakt niet uit, ik kan altijd een gokje doen toch? Kijk je snel mee met mijn WWW?

Wat heb ik gelezen?

Het laatste boek dat ik uit heb gelezen is Contagion van Erin Bowman en wow wat een ontzettend tof boek is dit! Ik zag het boek voorbij komen bij Jay Kristoff en aangezien ik zijn boeken heel tof vind, dacht ik laat ik deze eens proberen. ik heb er zeker geen spijt van en zal ook zeker deel twee gaan lezen!

Wat lees ik nu?

Op dit moment lees ik Heart recapturerd van Tillie Cole, dit is het tweede deel in de Hades Hangmen serie. Ik vond het eerste deel heel tof en met sinterklaas kreeg ik de rest van de serie. Ik merk de laatste tijd dat ik wat liever romance lees dus vandaar ook dat ik dit boek heb opgepakt. Tot nu toe vind ik hem weer fantastisch en kan ik echt niet wachten om te zien wat er nog meer gaat gebeuren.

Op mijn e-reader lees ik The note van Natalie Wrye, dit boek is tot nu toe ook echt heerlijk en lees ik voor een blogtour. Ook dit is een romance boek maar weer heel anders dan bovenstaand boek.

Wat ga ik hierna lezen?

Lastig maar ik denk dat ik doorga met de hades hangmen serie en boek drie meteen oppak.

Op mijn e-reader ga ik denk ik The weight of a soul lezen.

Wat is jouw WWW?

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: