Recensie: The Note van Natalie Wrye

Recensie: The Note van Natalie WryeThe note by Natalie Wrye
Series: Manhattan nights #5
on 11 december 2019
Genres: romance
Pages: 299
Format: e-book
Goodreads
four-stars

Whoever said "Revenge is sweet" is a g*ddamned liar.

There's nothing "sweet" about the vengeance I want against Sophia Somerset.

Because when this quick-tongued waitress with more curves than the real estate market makes off with my most prized possession—and the only item saving my company from collapse, payback is the only goal I have planned…at first.

My only saving grace?

The note she left behind. And my proof.

Problem is: I can’t stop thinking about the adorably haphazard thief.

Taking my revenge against Sophia may not be sweet. But it sure is sexy.

If only I can save my company—and my traitorous heart—before it’s too late…

Ik heb een recensie exemplaar ontvangen in ruil voor een eerlijke recensie.

De achterflap:

Ik ben nieuwsgierig na het lezen van de beschrijving van dit boek, het is echt een verhaal dat mij interesseert. Enemies to lovers is vaak erg leuk om te lezen want ze halen vaak de meest bizarre dingen uit met elkaar of juist om elkaar te ontlopen.

Mijn mening:

Ik vind het echt een heerlijk boek waar je echt doorheen vliegt. Het is in dit soort boeken altijd tof als je beide personages volgt. Hierdoor is je verhaal completer dan wanneer je maar één personage volgt. Ik vond het ook wel leuk om eerst even kennis te maken met de personages zonder dat ze elkaar al kennen. Je vormt zo al een beetje een beeld van de personages voordat je daar ook de mening van een ander personage bijkrijgt.

Beide hebben nogal wat dingen die ze graag geheim houden en dat brengt ze nogal eens in moeilijkheden. Wat ik erg tof vond is dat je zo hier en daar wat kleine stukjes van hun geheimen te weten komt en je zo dus steeds meer te weten komt over de personages. Er is nergens sprake van een info dump en daardoor blijft het verhaal ook lekker lopen.

Ik vond Sophia echt heel tof om over te lezen, ze heeft een verleden maar probeert haar leven wel te veranderen. De omstandigheden helpen niet en je ziet ook wel echt haar worsteling en dat is tof. Noah lijkt in eerste instantie je standaard rijkeluis kerel maar ook daar zit meer achter en ook dat ontdek je gaandeweg.

Ik vond het einde ook echt heel tof, het opende eigenlijk een beetje voor het volgende deel en daar ben ik nu dus ook echt heel benieuwd naar.

Mijn conclusie:

Een heerlijk romance boek dat spannend is, grappig en een heerlijke cast van personages heeft. Ik ben echt fan van de schrijfstijl en kan niet wachten om meer te lezen.

 

four-stars

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: