De week van een boekenworm

Er is weer een week voorbij en het is al bijna kerst, hoe is dit jaar zo hard gegaan jongens? Want ik vind het echt bizar om te bedenken dat dit jaar al bijna voorbij is. Dat 2020 al zo dicht voor de deur staat. Ik heb ook het gevoel dat ik nog zoveel moet doen voor het nieuwe jaar start. Maar goed laten we eens terugkijken naar afgelopen week.

Maandag: 

Maandag begint eigenlijk net zoals elke andere maandag, ik moet werken dus de ochtend is even heel erg druk voor ik naar mijn werk ga. Op het werk zelf is het redelijk rustig gelukkig, de dag gaat ook redelijk snel voorbij en voor ik het weet ben ik alweer thuis. Ik merk dat ik wat dat betreft wel een beetje aan het einde van het jaar ben, tijd voor even wat rust momentjes, ik ben de dagen tussen kerst en oud en nieuw altijd vrij. Thuis doen we eigenlijk niet heel veel bijzonders. Ik ruim wat boeken op die weg mogen en verder volgen we onze routine en ik begin met het opnieuw kijken van The Gilmore girls

Dinsdag:

Na vandaag heeft Lotte nog maar 1 keer haar samen spelen groep, zelf vindt ze het echt heel erg dat het bijna voorbij is. Maar ik moet eerlijk bekennen dat ik het wel fijn vind. Het is een hele hap uit je dag zo telkens, maar ik zie wel dat ze groeit. Ze maken een mooi eiland van Klei met zijn allen en ze is super trots! Als Lotte weer naar school is en Sanne in bed ligt ga ik lekker verder met Gilmore girls, ik merk dat lezen me even niet zo goed lukt en dat is prima. Eline gaat vandaag niet naar zwemles, die had in het weekend ontzettend pijn aan haar oor en ze hoestte ook flink dus met nat haar buiten lopen leek mij even niet zo’n goed idee. In de avond kijk ik ook weer lekker Gilmore girls en lees ik in bed nog een paar blz. op mijn e-reader.

Woensdag:

We hebben een druk ochtendje, als we de meiden naar school hebben gebracht gaan we daarna wat boodschappen doen, manlief naar de kapper, nog even naar de action en een cadeautje kopen voor een verjaardagsfeestje voor Eline. In de middag neemt Lotte haar beste vriendinnetje mee naar huis en Eline heeft dus een feestje. Een ridders en prinsessenfeestje en als ze thuis komt heeft ze mooie verhalen. Ik ga nog even met mijn moeder naar de extra koopavond van de Kruidvat en thuis doe ik eigenlijk weinig behalve Gilmore girls kijken.

Donderdag:

 Nadat de meiden op school zijn en ik wat opgeruimd heb, ga ik even achter mijn laptop zitten, ik ga namelijk eindelijk mijn stuk over Supernatural schrijven waar ik al zo lang mee rond loop. Supernatural is mijn safe haven, echt mijn ding. Als je nieuwsgierig bent naar het artikel dat ik schreef vind je die HIER. Daarna heb ik gewoon echt weer zin om Supernatural te kijken. Dus als Sanne op bed ligt gooi ik de eerste dvd van seizoen 1 er in. Wat zijn ze nog schattig en jong!! Als de andere meiden ook weer thuis zijn rommel ik wat met de meiden tot etenstijd. Daarna is het tijd voor bed en voor de jongste bedtijd. De meiden hebben nu allemaal een eigen bedtijd en ik vind het wel fijn. Geeft me even tijd met elk van de meiden in de avond. Als ze allemaal op bed liggen kijk ik nog lekker supernatural.

Vrijdag: 

Vandaag weer een werkdag, hij is alleen niet zo lang en ik hoef ook niet zoveel te doen haha. In de ochtend even een moeilijk mama momentje als Eline heel teleurgesteld is dat ik niet naar haar kerstmarkt kan komen omdat ik moet werken. Dat zijn wel de momenten dat ik mijn werk even niet leuk vind. Na het werk is het lekker druk in huis want Eline heeft een vriendinnetje meegenomen. Al snel zijn de kinderen ook moe en kijken we de film Klaus op Netflix. Die is echt heel leuk! In de avond heb ik een surprise avond met een aantal meiden van de leesclub. Echt super leuk en ik ben enorm verwend.

Zaterdag:

Ik wordt niet helemaal fit wakker, dus wat antigrippine erin en gaan. We doen eerst wat boodschapjes en brengen onze swap pakketjes weg. Daarna gaan we naar een kerstmarktje…..5 kraampjes dus ook daar waren we snel klaar. We sluiten de middag af bij het tuincentrum waar we ook oliebollen meenemen. Ik blijf de rest van de middag bij mijn ouders waar ik een beetje lees en wacht op manlief. We gaan vanavond namelijk uit eten en naar de film. Het eten is echt heel lekker en de film is Jumanji The next level en die is echt heel erg leuk!

Zondag:

Vandaag wordt ik wakker met een dikke vette keelontsteking maar stilzitten is er niet bij. Ik begin de ochtend met even een blogpost afmaken, dan ga ik de kledingkast en commode van Sanne uitruimen want die spullen gaan naar Emmy en haar man. Daarna is het tijd voor de boodschappen want er moet toch gegeten worden deze week en als alles echt klaar is dan plof ik moe op de bank. Wetend dat ik dadelijk nog een kast in moet gaan ruimen. Ik blog wat en probeer me een beetje rustig te houden. Ik kijk nog een Supernatural aflevering en lees nog wat tot het tijd is om avond te eten. In de avond doe ik het echt rustig aan want ik ben gewoon ziek en het beste wat ik kan doen is me daar even aan overgeven.  

Hoe was jouw week? 

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

19 december 2019 at 14:38

Oh dan kwam die keelontsteking hier vrijwel gelijktijdig aan. Bij mij kwam het op zaterdag heel plots op en jammer genoeg verloopt het verdwijnen minder plots. Ik neem me telkens voor om eens een hele dag rustig in de zetel door te brengen en uit te zieken maar dan begin ik vervolgens weer vanalles in orde te brengen achter de laptop of oprommelen in huis en dan komt daar uiteraard niets van. Ik ga hier dus sebiet maar eens afronden en terug naar de zetel verhuizen.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: